Aspirin Oksijen benim simens buzdolabım memnunum. Annemde yılalrdır değiştirsede vestel alır oda cok memnun.
Goat Oksijen Samsung kullanıyorum dondurucu kısmı altta ama model no bilmiyorum çok memnunum😁ama hangi marka alırsan al alttan dondurucu olanlar cok kullanışlı
Oksijen Goat evet haklısın benim bu motoru patlıyan buzdolabımda dondurucu kısmı alttaydi gerçekten çok kullanışlı💚
Oksijen Gizemlikiz53 Hotpoint ankastre çok fazla öneriliyor kullanan herkes çok memnun buzdolabı seceneklerime bu markayı da dahil edeyim🐸
Oksijen Banuyildirimmi ilk defa duydum kaç yıldır kullanıyorsunuz garanti süresi nedir💚 ne kadara almıştınız siz🐸
Banuyildirimmi Ufo ciddimisiniz ya?onca kisi yaziyo herkese bir bir tesekkurmu edicek yaz gec iste vAllah isiniz gucunuz kaos yeminle Cicikiz
Banuyildirimmi Banuyildirimmi asil brisey yazinca tesekkur falan bekliyceksiniz hic yazmasin sizingibiler daha iyi sanki para verdi tribe karsilik beklemeye bak
Cicikiz Banuyildirimmi ya ne çok seviyorsunuz salataya maydonoz olmayı ama haklısınız salatada maydonozsuz olmaz 😂😂😂😂😂😂
Banuyildirimmi Oksijen valla ben yurtdisinda oluyorum belki turkiyede yoktur alman marka yalnis bilmiyosam klimamda o ve memnunum cok her urunu degil ama bir kac urunleri iyi
Gizemlikiz53 Oksijen yani dediğim gibi 6 senelik kullanıyorum annemin buzdolabı da profilo belkide 15 senedir kullanır hiç sıkıntı yok