Kızlar aranizda bilgisi olan varmı yeni gebeyim biliyorsunuz bugün kan verdim şimdi e nabizdan bakayım dedim 152 çıkmış glukoz . Şeker hastası mi oluyorum ben şimdi gebelikte nasıl seyrediyor bu durum napicam biri bitmeden biri başlıyor 😣🥺
Glukoz 152 şeker hastası miyim ?
Deleted_1 insAllah öyledir kuzum üst üste gelince korkuyor insan 🥺 Rabbim büyüktür yine de tedavisi olan birşey elhamdülillah gebelikte insülin falan rhaatlikla vuruluyormus içim bir nebze de olsa rahatladı . Zaten insuline bile gerek kalmaz diye düşünüyorum diyetle kontrol altına aliniyormus sanırsam
taricat gebelik diyabeti olabilir eğer daha önceden diyabet hastası değilsen en iyi cevabı doktorun verir fakat arkadaşımda gebelik diyabeti olduğu için yazmak istedim
dramaqueencnm Evet bende aslında öyle düşünüyordum daha öncesinde yoktu 🥺
taricat evet aç verdiysen baya yüksek çıkmış şekerin aç 90 tok 140 altı olması gerek ama hiç korkma diyetle düzelir düzelmezse insülin kullanirsin canını sıkma hiç bişey olmuyor bende o şekilde hamilelik geçirdim yediklwrine dikkat et
Sinirda çıkmış şekeriniz stres yaptiysananiz ondan da çıkar tatlı tuketmemeye çalışın beslenmenize dikkat edin
taricat Dr bana şeker aleti aldirmisti yemekten yarım saat önce olciyordum yedikten de bir saat sonra mi ne tam hatırlamıyorum da söylemişti bisiler ona göre kendimi dengeliyordum meyve şekerli şeyler yersem firliyordu yani bide 32 ci haftadan sonra tansiuonum çıktı 36 haftalık doğurmak zorunda kaldım 17 18 oluyordu tansiyon çok zor geçti ikinci hamileliğim gerçi ilkinde de 4 ay yattım düşük tehlikem vardi ilk bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken 3 ay sonra tekrar hamile kalınca kanamalı oldu aman valla ana olmak çok zor keşke erkek olsaydım hamilelik zor doguruyon ayrı zor sağlık sıhhatle gelsin bebişin inşallah canları saolsun boşuna anaların ayağının altında dememis peygamberimiz cenneti.
_Evlatcennetkokusu_ Sınır 110 canım benim 152 çıktı