Ben hafif limonla karıştırıp yüzüme sürüyorum çok iyi geliyor ❤️

Milena32- cilt bakım ürünü olarak evde bulunan hiçbir malzeme kullanılmamalı bilinçsiz kullanım cilt bariyerini bozar. Onun yerine aloe vera li ürün kullanabilirsiniz .

Milena32- aleo vera ve hindistan cevizi yağını karıştırıp elime ayağıma sürüyorum 😅 sürdükten sonra ayagima çorap, elime de eldiven giyip yatiyorum, geceleri yapiyorum bunu. Hatta bugünde yaptim 😁 sabaha pammuk gibi oluyor el ve ayaklar. 😊

Sedaa ben de bugün you Tube de bir video gördüm o da Senin tarifi yapıyordu bir diğer tarif de ise zeytın yağı ile yapıyordu

Milena32- hic birseyle karistirmadan kullanabilirsin 😊 onemli olan 98 veya 99% (en iyisi tabi 100%) aloe vera jeli olmasi. Cicegi var bende direk dalindan koparip suruyorum

Milena32- evet zeytinyağı ile de olur. 😊 hatta saçına bile sürebilirsin.

Deleted19 insanları kandırıyorlar tamamen uydurma hiçbir bilim insanı yüzünde bakteri oluşturacak, iritasyona sebep olacak bariyer bozacak bir tarif veremez.. tv ye çıkıp bu tarifleri veren insanlar ne bilim insanı ne de doktor. Ben yüzüme yumurta sürmem, saçıma mayonez sürmem. İnsanları yıllarca kandırdılar ya. Bir güneş kremi formulasyonu o kadar zor ki binde 1 formulasyon hatası bile kremi çöpe atmaya yetiyor.. 😀

Kaldı ki deneyler yapıyorlar test ediyorlar. İspatlanmış bir gerçeklik olsa herkes evdeki ürünlerden yapar kremini bakımını.

gshande maalesef insanlar saçlarını ve cildini sindirim organı sanmakta çok ısrarcı davranıyorlar. TV’de çıkıp tarif verenler kazandığı parayla en pahalı ürünleri alıp kullanıyorlar. insanlara da sivilcenize diş macunu, dişinize karbonat, yüzünüze yumurta bilmem ne diye saçma sapan şeyler tavsiye ediyorlar yazık ya bi de bir sürü kişi inanıp yapıyor. Cilt 1 saat nemli durunca işe yaradı sanıyorlar ama oysa ne kadar zarar veriyorlar.

roseriary evet malesef inanılıyor üzülüyorum..Biz ardle ile elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ama… Daha ucuz olur diye onları tercih ediyorlar hem de evde kolay yapılır diye. Uzgunum ama ulkemizdeki insanlarda arastirma yok, okumak yok, bilene sormak yerine komşuya sormak var , tv ye çıkan herkesi prof sanmak var yani bizler hazir bilgi seven insanlarız tv ye de çıkınca ya da fenomen bir ürün tanitinca aa doğrudur diyoruz..Dediğiniz gibi o insanların cebi doluyor bizim pahali diye alamadığımız ürünleri alıp mis gibi bir cilt elde ediyorlar 😀

gshande 😀 güzel sevindim. Burada bilinçli olarak bilgi birikimlerinizi hiç erinmeden sıkılmadan bizlere aktardığınız için teşekkür ederim 😀 çok mutlu oluyorum.

Deleted16 mutlu olmanıza da ben sevindim 🥰 ne demek bende teşekkür ederim, her zaman bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyorum emin olduğum konularda 🙂 umarım yararı olmuştur herkesin hayatında bir noktaya..