Htcgl https://imgyukle.com/i/RlXJSh Kizlar Ikindi gibi yaptm aksam baktm cift cizgi cikti sizce gebelik varmidir
Glbaharramazan Htcgl testi yaptıysanız ilk 5 dk da cıkan sonuc dogrudur ona bakmadınız mı zaman asımı olduysa tekrar yapın derım
Htcgl Arzum94 yarin adet gunum Diger yaptigim testler de cizgi cikmadi dunkinde cikti ama hemen cikmadi
Arzum94 Htcgl canim benim adetime 5gun kala yapmiwdim hemen cikmiwdi sende hamile ola bilirsin gec dolenme ola bilir kendi koru agir falan kaldirma InweAllAh hamilesindir yarin sabah yap ilk idrarla bak ne kadar surede cikdigina
Htcgl Arzum94 insaAllah Gittm test almaya arkdsta dedi gelmisken kan ver kan verdm dua et can degerim yuksek ciksin Yarn hbr verrm sncu 😊
Arzum94 Htcgl inweAllAh yuksek cikar test aldinmi?? Ama yarin guzel haberler alirsin inweAllAh inweAllAh 🤲🤲🤲senin adin Haticemi???
Naime Arzum94 sağol canım iyiyim maalesef daha hamilelik yok ben de bekliyorum çok teşekkür ederim canım bende isteyen herkes için çok dua ediyorum inşallah Allah kabul eder 😊