Popy_ 83 milyon insandan 3 milyonu müslüman değil diye biz arabistana gidiyoruz oh ya

Let_mekill_U eee senin sıkıntın ne madem Müslümansin da dörtte dörtlük müslüman olmak isteyen neden yallah arabistana diyosun İslamiyet yarım yaşanan bir din mi de sen savunman gereken şeylerin karşısında duruyorsun neden ben ülkemde gerektiği gibi yaşamayayım müslümansam dinimin gerektirdiği bütün şeylere uymaliyim demi bunun azı çoğu olmaz ki böyle sen savununca (madem inanıyorsun) yarım müslüman oluyosun yada şöyle diyim müsait vakit müslümanı…

Eskobar ay bide müslüman olmadığımı nerden cıkardın diyor ben şok 😅 e hacı neden müslüman degilmis gibi davranıyorsun belli dini müslüman ibaresi eski kimliğinde kalmış

Popy_ müslüman ülkede müslümana tepkililer başka bi dine veyahutta ateist falan olsaydı amenna inandığını savunuyor bende inandığımı savunuyorum derdim bide müslümanım diyo böyle işte bunlar yarım ağızla müslümanlar

Popy_ şakasınız herhalde ben sana ülkende İslamiyeti yaşama mı dedim?Ne değişik tiplersiniz yaa 🤦🏻‍♀️