Mela Rasev hamilelikte emziriliyor. Tandem emzirme diye araştırabilirsin. Benim herif detayına kadar araştırmış benden çok biliyo bakalım olmazsa son çare spiral olacak ikna edemezsem
Mela Rasev rica ederim ne demek ben de eşimden öğrendim 🙈😄 adam taktı kafaya bebe de bebe diye. Bir kızım var illa bir kız daha olsunmuş inşallah erkek olur diyom yok kız olsunmuş manyak adam kafayı yedim inşallah vazgeçer bi süreliğine 😒
Rasev Mela yine iyi kiz bebek isdiyo benim eşim icin fark etmiyo ama annem ve kayinvalidem kiz olsun hemen erkekde dogur diyolar sanki siparisle😂
Mela Rasev sipariş gönderiyoruz sanki töbe töbe delirmiş insanlar. Çocuk yap diyolar ama bakmaya gelince kimse yok yanında
Rasev Mela aynen😑8aya gecdim hamileligimde hickimseden yardim gormedim her isimi kendim yapdim bide iki cocukla ayni anda ben yapamam🤷🏻♀️😅
Elif03 Mela bence hap kullanmalısın fakat ilk önce bir doktora muane ol onun sana önerdiği korunma hapı ile güzelce korunabilirsin. Ama asla gününü saatini kaçırma☺️
Mela Elif03 ben hapla hamile kaldım 🙈 ve üstelik emzirdiğim için hap kullanmak istemiyorum bakalım ikinci gelmeden bi an önce önlem almam lazım yoksa o zaman hapı yutarım 😁😬