Yasak_elma ipeksi bayram harclığımı verirse eşim verir oda bellki.Kız 100 lira verir benim herif 100lirayla ne alınırki ne plan yapayım😅😅
ZRaporu ipeksi paranın değeri kalmadı çocuklara verecekleri harçlıkla bir şey alınırsa iyi 🙄 100 lira olmuş 10 lira.
Akrep ipeksi kumbarasına atmıştım ya, yorumları görünce pişman oldum ucundan kıyısından kendimde nasiplenseydim iyiydi 😂🥲
Nietzsche Akrep Bende senin gibiyim ,harçlık verdiler mi biriktirip gram altın alıyorum oğluma 😂😂 kıyısından hiç dokunmadım daha
Ortasekerlikahve ipeksi Harcliklarla ve üstüne koyup çocuklara yazlık alışveriş yapicam kendime de bugün 3 parça aldım pantolon ve şal almam lazım bakalım ne olacak 😂
Xlovemax12 ipeksi kocam alacaktı 4 5 sene sonra o kadar bekleyemem canım 2 çocuk oldu şart derin dondurucu kalanını yine o tamamlayacak😀😀😀
Kbss ipeksi yani plan yapacak bayram harçlığı olacağını sanmıyorum belki de ilk bayramı verirler bilmiyorum inan verilenler de bez alınır 😅
ketenprenses Bana bir tek eşim verir🤣🤣🤣kızıma babası para verirse ona bebek alicam kendime zayıflama çayı alicam🤣🤣🤣
dvrzener Bize gelen tüm bebiş harçlıklarını bireysel emekliliğe yatırmıştık. Bu hatayı siz yapmayın diye söylüyorum :D şuan anadolu hayat bes iptalini nasıl yaparım diye bakınıyorum. Ülkedeki enflasyon sağ olsun.