Colahusu ben görümcelerimle abla kardeş gibiyiz, 4 görümcem, 4 eltim var ,en kücük gelin benim, ama bana hep sen cok başkasın derler, sanki yıllardir bizim içimizdeymişsin gibi, kardeşimiz gibisin derler. Diğer eltilerim biraz soğuk, ben cok sıcakkanliyım, güler yüzlüyüm belki ondandir. Kaynanamla da iyi anlaşiriz ama ara sıra laf sokar, 🙃 kendi annemde cok iyi görümce, en kücük dayımı 7 sene evimizde bedavaya oturttu, babamin 3 evi var, 2 si kirada, birinde de dayimgil 7 sene oturdu bedava. 😏 7 sene boyunca annem her gitmesinde pazar alişverisini yapip gidiyordu, ne eksikleri varsa aliyordu. Ama naptılar 7 sene sonra ev alıp gittiler, ne teşekkur ettiler, ne birsey. Cocuklarina da annem bakti hep. Şimdi hic arayıp sormazlar, ne benim dügünüme, ne de kardeşimin dügününe gelmediler. 20 yaşinda erkek kardesim var birde, bekar hala, eger gelinimiz olursa cok iyi görümce olacagima eminim. Ne eksigi varsa alirim (ayni annem gibi🙈🤓) annemde cok iyi kaynana olur, yemez yedirir, icmez icirir. 😂