Yorumcuanneniz lise 1 tabi heycanli ozmnlar birde endustiri meslekte okuyorum 30 erkek içinde 2 kız neyse benim ilk sevgilim güreşçi sanayide çalışıyordu ,kuzeniyle de arkatastik takılıyordu sohbet muhabbet fln benim ayrıldığım diğer çocuk beni bununla görüp kiskankis sen kimsinde onunla konuşursun diye oda aramış ilk sevgilimi kavgaya toplanmışlar benim bundan sonra haberim oluyor ben o gelince gitmiştim ne biliyor kavga etceklerini ,neyse bir gittim koca sanayi toplanmış ellerde zincir muştalar arabaların arkası dop dolu insan eyvah sıçtım dedik yani .neyse benim ilk sevgili geldi tek gelmiş zaten o kuzeni var birde 2 -3 kişiler diğer taraf 50 desen yeridir .oratada toplandık bende ayırmaya çalışıyorum benimle konuştu en büyük abi artık sanayilerin başı sanırım dedim abi ben onu sevmiyorum ayrıldık saçma yere kavga etmiş haberim yok diye fln neyse konuyu kapattık adam dedi koca yerde bula bula endustirdenmi kız buldun abim sen salaksın diyip gönderdi o kavga çıkaran mal sevgilimi .bende tabi korumacı tavırla tek savaşan güreşçi ilk manitami aldım onunla konuşuyorum kusura bakma saçma sapan şeyler diye sonra biz barıştık tekrar sevgili olmuştuk 😂😂 şuan evli 2 cocucu var