En son buraya yazmıştım. Aramızda nikah yok ayrıldık tekrar barıştık bende nikah yap demiştim oda biz birbirimize iyiyiz nikah ne ki bir imza değil mi diyince bende madem öyle artık ayrılmak istiyorum dedim sonra oda biraz zaman geçsin iyice evlilik otursun öyle yaparız demişti. Ve bana samimi gelmedi madem öyle günaha giremem ev arkadaşı gibi olacağız bana dokunmayacaksin dedim bunuda kabul etti ancak kabul ettiği günün akşamına gelip sarılıyor öpüyor haftalardır ilişkimiz yok istemiyorum bana dokunma diyorum ayrı uyuyorum her gece gelip bana sarilip uyuyor dün iğrenç bişey yaptı bana sarıldı kokladı kokladı sonra lavaboya gidip bir saat çıkmadı bence kendi kendine biseyler yaptı off bu saçma sapan evliliğe katlanmak istemesem de şimdilik mecburum beklediğim bir sınav var ailem kabul etmiyor oraya gidemiyorum 5 ay kaldı sabrediyorum. Kendisiyle konuşuyorum yemekk yapıyorum evi temizleyip oğluma bakıyorum sadece yatağına girmiyorum. Dayanamıyor ama beni de zorlamak istemiyor. Çok fedakar misal çalışıyor parayı artık bana getirip veriyor kendine harçlık al evin eksiklerini sen bilirsin bana soyle ben alırım diyor ama altinlarimi hala getirmedi. Kulağım boş kalmasin diye birkaç tane küpe aldım kulağıma taktım ama kulağım feci yara oldu kızdı niye bunu niye takiyosun kulağın yara oluyor sahte küpe kulağını yara ediyor dedi amacım altınları satmadiysa üzülsün de kupemi yüzüğümü falan bana getirsin diye ama getirmedi böyle yaptıkça ben çok üzülüyorum mesele altın değil ne kadar parası var ne derdi var ben hiç bilmiyorum bana önceden soylerdi şimdi söylemiyor artık benimde umrumda değil