Kekeremekere Angellove2010 Burdw çok fazla okudum tersi olanı ama inanın Buda çok fazla :) azı karar bence ama dinleyen kim
Kekeremekere Kendinibegenmis Ay evet evet ayni benim eşim arkamı dönmeye korkuyorum 😀 demişsiniz bu aynı beennn ahahahah
Kekeremekere Banuyildirimmi olmayınca ya küsüyor yada ertesi güne daha beter oluyor en azından o gün dizginlersem kar diyorum 😀
Kekeremekere Eskobar Ay beni hepten öldürtecek misiniz ters tepeceğini bilsem yaparım 😃 tuz ruhuna bile bulansam yine Aynı olur bu adam
Kekeremekere Limonlupopkek dediğim gibi hayır desem daha beter oluyor artık alıştım uyanıp uyuyorum geri napim
Kekeremekere Eskobar bir kere uyurken uyandırdım hadi diye canına minnet hemen kalktı 😵 sadece abdesti varken yanaşmıyor sakata gitmesin namazı diye namazdan sonra yine aynı
Manuka10en Kekeremekere ayy benimki de aynı desem, sırtıma sarılsın yeterki hemen arkadan kımıl kımıl hareketleniyor, dürtünüp duruyor sonra. Kızıyorum valla bende sabah erken kalkıyorum işe gidiyorum dön uyu diyorum napıyım 😆😆
Kekeremekere Manuka10en kızıyorum Aynı küsüyorum aynı konuştum yine aynı bir gün tamam dese ikinci gün yine çok demek ki böyle kocalarda 😮
Papatya13 Kirpapatyasi00 beni bu sorun yıprattı sinir hastası edecek yakında psikolojimi bile bozdu insan gülmeye neden arar mı inanın gülmek istiyorum ama gülemiyorum istek azaltıcı var mı öyle bir şey varsa lütfen söyleyin alayım olmayan muhabbet kapansın artık başedemedim bugün bili tartıştık bu konu yüzünden tuttuğum oruc burnumdan geldi
Kirpapatyasi00 Papatya13 Allah sonumuzu hayır etsin cocuk icin boynum bükük kaldı yoksa degmiyo inan ki..
Lagosiyawo Kekeremekere eşin sana karşı saygılı olmalı sonuçta evlisin diye senin bedeninin sahibi değil benim eşimde genelde sabaha karşı noluyosa hallenir hep sorar aşkım yorgunmusun uykun varmı diye uyuyalım derim sarılır uyuruz akşam hallederiz iki tarafında zevk aldığı bi zaman olmalı sen yorgunken onun yapmasının ne anlamı var
Papatya13 Kirpapatyasi00 tabiki öyle kızıma babalığı kötü yapıyo olsa (çok düşkün kızıma) veya kızım olmasaydı 1 dk durmazdım g*tüne tekmeyi basıp hayatıma bakardım gencecik yaşımda öküz gütmezdim ama biliyo musun Rabbim den tek istediğim o da benim yaşadıklarımı yaşasın bir çıkmaza girsin de göreyim Rabbim inşallah yaşattığını onuda yaşatsın benim artık elimdende dilimden de hiç bir şey gelmiyor
2bebelianakurt Kekeremekere bana göre bu bir sorun sahsen ben dinlemek için uzansam esim gelse bu sekilde devamlı asırı isteksiz ve rahatsız olurum zaten cocuk ev iş yoruluyorum hergün günde 2 kez VS dayanamam ben ilişki neysede devamlı duş alınması gerekiyor cocuklar uyur uyanır derken huzursuz olurum
Kekeremekere 2bebelianakurt kızım çok uysal uyku düzeni vs çok iyi o konuda hiç sıkıntım olmadı ama gerçekten zor oluyor yorgunluk oluyor gebelik vs derken