İyi akşamlar kızlar 🌸
Kızım ilaç içtikten 5-10 dakika bazen 1 dakika geçmeden kusuyor. Kustuktan sonra tekrar ilaç versem mi diye düşünüyorum. Doktora götürmeden önce de ates düşürücü verince kusuyordu yine çok az veriyordum tekrar, doktora kustuğunu söyledim ama ilaçtan sonra kustuğunu söylemeyi unuttum. Kızlar var mı bilginiz? Kussa bile ilaç etki eder mi? 🫣

Eskobar bende bu yüzden vermiyorum ama acaba kustuktan sonra etki ediyor mu ilaç 🤦‍♀️

Kuzulkurt ilaçtan ilaca farklılık gösteriyor beybi . Bana ilacın adını söyleyebilir misin ? Kaynım hemşir ona danışayım. Çok öpüyorum miniğimi bir an önce toparlansın iyileşsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Amiin.

Etkisinin azaldığını biliyorum ilaçların bu şekilde. Ama bebekte nasıl olur bilemiyorum. Çok geçmiş olsun, iyileşsin hemen dilerim ki 🙏🏻

Kuzulkurt Geçmiş olsun canım. 10-15 dakika geçtiyse sorun yok ama hemen kusuyorsa sıkıntılı. Doktorunuza danış bence. İlaca göre fikir verecektir.

Marbled çok teşekkür ederim. Antibiyotik, ağrı kesici ve çinko için bir ilaç ismini unuttum 🫢 sürekli gittiğimiz bir doktor yok aslında. Hastaneye gittiğimizde de unuttum sormayı 🤦‍♀️

Akrep çok teşekkür ederim canım, bir yanım ver diyor bir yanım fazla gelir diyor 🤦‍♀️

Lavinia_ çok teşekkür ederim canım. Daha iyi çok şükür arada bir huysuzlanıyor ve çok fazla uyuyor 5 gibi uyudu iftardan sonra hatta bayağı sonra uyandı az önce yine uyudu 🤦‍♀️

Kuzulkurt yok yok verme sanırım antibiyotik söylediğin ilaç allah korusun ters etki gösterir. Saati saatine ölçüsü ölçüsüne kullanmaya çok dikkat ederim, bence bir hekime danış ama tekrar kullanma diyecektir ☺️