merhaba kizlar ben iki ay once polikistik over sendromu olduğumu öğrendim adetlerim zaten hep duzensizdi iki gündür 3 defa evde test yaptim positiv cikti sizce doğrumu kistle bi alakasi varmi testin positiv yaparmıi??

belma Salam canim. Adetinden gecdimi? Bence deyildir polikistle alakasi yok. Adetin gecikdiyse hamilesindir 😊Kan testi yapdir en iyisi. InwaAllah hamilesindir

belma bende polistik over hastasıydım 2 yol çocuğum olmadı sonra kendiliğinden oldu şükür adetim 9 gün geçmişti

belma polikistik over hamileliğe en gel değil canım bende yoğun bir şekilde. Vardı ve hamile kaldım şimdi bitane prensesim var 😊 ama yumurtaliklarni takip ettrmen lazim polikistik over da nezamn yumurtliycagin belli olmaz ben adetime 4 gun kala tutmuştu mesela ymurtlamamz cok duzensiz oluyor

Kerimcan benim adetlerim duzensiz 2 aydir nerdeyse yok yarin kan testi yaptiracam insallah vardir

EbruGle allah bağışlasın benim daha önceden de hamileligim vardi ölü doğum yaptım daha sonrasinda polikistik over sendromu olduğumu öğrendim aydan sonra test yaptim iki cizgi hemen çıktı düşündüm kistle bi alakasi olabilirmi inşallah hamileyimdir yarin ogrencem inşallah 😊

belma kistin hamilelik testinde pozitif çıkardığını hiç duymadım. Benim ablamda da kist vardı ve test yaptığı zaman bebek yoksa tek çizgi çıkardı inşallah vardır bana var gibi geldi 😊

Aslican banada eltim öyle dedi kist var belki onsan positiv cikti diyince kafam baya karisti İnternet de araştırdım karsima boyle bisey çıkmadı yarin gidip ogrencem inşallah vardır 😊

belma Allahim yüzünü güldürsün canım inşallah hamilesindr

EbruGle amin isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah ❤️

Aysegulxx hayır değildi genelde 7 gün geçerdi ve hep hamileyim sanırdım ama adet olurdum gene