Karabahtim_6 bu kocaların kafasını taşla ezicen ya ortasi yok ya çok istiyorlar yada hiç istemiyorlar canim seni anlayabiliyorum ilk evledigimizde adepte süreci çok zordu benim için kocam yaklasmiyordu 10 günde fln okdr kızıyordum ve ağlıyordum ki neden evlendim diye ,aslında kendini tatmin ediyormuş videolar la kaç sene sonra öğrendim tabiki ,bende sarılmaya öpmeye cekinirdim artık okdr soguktuki aramız ikimizde farklı koltuklarda telefon oynardık , çocuk doğduktan sonra artık ben yanasmaya başladım kendimi aştım sonra büyük bir kavga bana kocalık yapmiyorsan bosaniyorum dedim babam arkamda durmuyor benimde kadın sığınma evine giderim dedim .ağladı bayg gözünü korkuttum o gün bugünür massalahi var ona muhatc olmadığını bilmesi gerekiyor ,ve sen yaklaşmaya calis alıştır ben internette fln araştırırken yavs yavaş aştım utanma duygusunu en sonda buraya üye oldum aman Yarabbi okudukça gaza geldim benim koca ne oldu sana diyor 😂aramız çok iyi 2 güne bir yakınlaşıyoruz sana tavsiyem ,sen yaklaşmayı dene