Eşimin pandemiden beri bitmek bilmeyen borçları geçen sene babamı kaybetmem ve çocuğa annem çalışmak zorunda kaldığı için bakamaması ve işten ayrılmam herşey üstüste geldi derler ya aynen öyle oldu . Eşim toto oynamaya başladı her seferinde birdaha oynamıycam diye söz verip beni yalanlarla dolanlarla kandırıp inandırdı . Alyansıma kadar herşeyimi bozdurdum borçlarımızı kapatalım diye 150 bin liralık borcu vardı sözde beklediği parasıda . Ama bugün ne öğreneyim tam 500 bin liralık borcu varmış gelecek para falan yokmuş yine beni kandırmış oğlumun geleceği için biriktirdiğim altınlarım hepsi gitti şimdide evi satmak istiyor başka çaremiz yok çünkü ben bitik durumdayım güvenmiyorum artık hiçbir sözüne boşanmak istiyorum anneme geçip oğlumla iyi bir hayat kurmak istiyorum sabahtan beri ağlıyorum beni salak yerine koymasına mı yalan söylemesine mi . Neden bu kadar safım neden

Gerçekten işler bayaa çıkılmaz bir hal almış çocuğunuzun geleceği icin boşanmak en iyisi.✔️

Kaansmom yalan,aldatma, kumar oynama bu tarz hatalar yapan insanların evlilikte 2. bir şansa ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kaansmom dünkü açılan posttaki bayana “kumara gitmemiş para ne diye boşanacaksın” dediğimiz kadar sana boşan diye bağırmak istiyorum. Eşinin yaptığı saçmalık hem senin hemde çocuğunun rızkını nerelerde ziyan etmiş. Koca koca paralar birde üstüne ev gidecek bundan sonraki süreç çok daha zor olacak sizin için yaptıklarının cezasını çekmeli bence.

ZRaporu keşke oynadığı totolar kadın totosu olaydıda bunca borçla harçla hem eşini hem çocuğunu zor durumda bırakmasaydı 🥺 kötününde kötüsü

Kaansmom evi evlendikten sonra aldıysa hemen git aile şerhi koydur ki senin imzan olmadan satamasın en azından boşanmaya karar verirsen evin yarı parasını sana vermek zorunda kalır şimdi ortada dava falan yokken satarsa 5 kuruşsuz çıkarsın o evden çocuğun için bunu yap onun iddia borcu seni bağlamaz en azından kendine hayat kurana kadar destek olur sana ve çocuğuna o para

Kaansmom
          Ya bencede bunun sonu yok evi satacak eee sonra ne olacak bizimki de habersiz kredi çekip borcu borçla kapatmaya çalıştı gitti altınlarım ama artık dur diyorum sürekli yalan dolan varsa sıkıntı arkadaşım ayrılın bencede en doğrusu bu

Akrep ay vallahi maddiyat daha zor baktığında ama hiçbiri olmasa keşke 🥲

ZRaporu kadına hepsi zor ama en azından birinde bu kadar hasar görmeden bağlarını silip atabilirdi 🥺 şimdi çok daha zor çocuğu evi damı her şey bomboş gidiyor. Allah bu kafadaki erkeklere akıl fikir versin

Kaansmom kaybetmiş zaten ne halt etmeye devam ediyorsa yiycek ekmeğiniz olmuycak yakında boşan çocuğunun hakkınıda al gir bi güzel işe varmı ihtiyacın bi kocaya

Kumar adeta bir bataklık. Düzelmiyorlar bunu en iyi amcamdan biliyorum. Şehir değiştirdi ama yine aynı tas aynı hamam. Bencede çocuğunu alıp boşanmak senin için en doğru karar olur. Eşin 2. Bir şansı hak etmiyor söz verip evin elden gitmesi bunun en iyi örneği. Üzgünüm senin için ama gerçeklerin sende farkındasın. Hakkınızdan hayırlısı olsun süreç umarım sarsmadan kolay geçer. 🌸

nezakethanim tapu dairesine gidecek ve aile şerhi koydurmak istiyorum dicek evlendikten sonra alındıysa ev bunu yapmaya hakkı var kendi çalışmamış olsa bile buna yasal hakkı var hiç bişey bilmiyorsa kaymakamlığa gidecek onlar yönlendirir onu yazık günah en azından boşanma davasında evin yarı parasını alma hakkı olur diğer türlü boşancam diyip dava açarsa bile adam evi elinden çıkarır sırf kadına vermemek için birine devreder o da bi başkasına 3. Şahısa devtedildikten sonra hiç bi hak talep edemez o evle ilgili yazık umarım yorumumu görür biran önce ve boşanmaya karar vermeden aile şerhini koydurur ve öyle bişeyde boşanma olur yada olmaz kocası eşinin imzası olmadan evi asla satamaz

Kaansmom Yavrum o ev satilsa da kocan durmiycak buna engel olup kendi yoluna baksan kendine super bi iyilik yapmis olursun

Ruzgarin_kadini çok iyi hatırlardınız bunu Allah razi olsun bi Çok kadın bende dahil bilmiyoruz bunu. Boşanma olacağı zaman erkekler ne yapacağı bilinmez ailesi de akıl vereni çok olur kadina acımazlar hemen bi firildaklik yaparlar.

Bisaniye borçlar birikince oynamaya başladı önceden böyle birşeyi yoktu sebebi ise bu bahane sebep değil borçlarını kapatmak haram malla borç kapatmayı düşünüyo aklınca ne yapacağımı şaşırdım ailesini çağırdım gelsinler napacapıma karar vericem

Kaansmom bir evlilikte yalan dolan varsa kendini yıpratmanın hiç bir önemi yok.