• Öneri
  • Banyodan sonra saçlarım açılmıyor.

Selam kizlarr saclarımı boyattım bir sekiz ay kadar oluyor. Ama duştan sonra ve gün içerisinde çok birbirine karışıyor. Hele ki banyodan sonra yapay gibi kalıyor saçımı acamiyorum taranmıyor tam 1 saat saç taramakla geçiyor. Zorladigim içinde dökülüyor. Ve saçımı sariya boyattım. Siz saçlarınızı kolay açmak için duştan sonra ne kullanıyorsunuz. Boya olduğu için açılmıyor.. acaba neyi yanlış yapıyorum. 🤔

Bsrkaya Benimde öyleydi malesef bende duştan önce biraz ıslatıp kremleyip tarıyorum sonra da duş alıyorum yumuşacık oluyor bi de öyle deneyin isterseniz.

Bsrkaya ya benim de öyle inecto avokadolu saç yağı ve morfosse milk diye bir şey var keratin bakımlı onu kullanıyorum bir de saçlarım çok kuru büyük ihtimalle senin de kurudu boyadan şampuanını sülfatsız kullan ben başladım

Bsrkaya Saçların yıpranmış. Duşta saç maskesi kullanman lazım. Tararken de saç bakım yağı gerekiyor. Haftada bir de nem maskesi.
        Bir de tarak olarak nascita pro 3 boyutlu tarak öneririm. Daha kolay açılır.

Bsrkaya duşta saç maskesi kullanacaksın saç kremi yerine. Yumuşacık oluyor, duş sonrası da bebekler için kolay tarama spreyi var onlardan alıp tarıyacaksın mis gibi sonrasında saç uçlarına keratin süreceksin tamamdır. Saçlarını da nemlendirici şampuanla yıkaman lazım.

Bsrkaya valla benim saclarım uzun karısmaya müsait ama ben sana yorum yapıyorum uzun uzun hic bir begeni bile alamıyorum o yüzden bu sefer bisey demicem küstüm

Anilla az önce denedim Elidor şampuan ve kremini kullanıyorum üstüne Argan yağı sürüyorum ama yokkk . Ona rağmen zorlanıyorum saçlarım zor açılıyor yarım saati buluyor.

PiTi nasıl faydası oldu mu aynen saçlarım kuru galiba

• PiTi bunu yanıtladı.

Bsrkaya Gliss saç kremini deneyin kesinlikle açıyor saçı benim de saçlarım sarı ve çok zorlanıyordum

Marbled oohhoo onları yaparsam birak da açılsın yanii 😂 ben zahmetsiz istiyorum sadece saç kremi ve Argan yağı kullaniyorum biraz daha az uğraştırıcı olması adına

Manuka10en bayaa iş varmış ya şuan ben Elidor şampuan ile yıkıyorum kremini sürüyorum Argan yağı sürüyorum saç maskeleri nasıl oluyor tek kullanımlık mi sadece

Rouge Nasıl kız, vallaha şaşırdım şimdi ama ben hiç görmedim. Çok bildirim geliyorsa bazı mesajlar kutuya düşmüyor. 🤔 Ama genel olarak yorumlarını beğeniyorum hadi yardımcı ol su arkadaşına 😂 vallaha 1 saat saç taramaktan kollarım yoruluyor. Hayır niye açılmıyor onu da anlamadım çünkü bakım kremi ve Argan yağı sürüyorum duştan sonra bana mısın demiyor valla 🤍

Bsrkaya annemin saçlarını platin yaptı kuaför yaktılar hep banyodan sonra plastik saç gibi oluyordu ben ona set aldım pantenin yumuşacık oluyor şimdi gem banyo da krem sürüyor hem duştan sonra uçlarına sürüyor ama kuruyunca karışmamasını istiyosan uçlarını fön makinesiyle tarakla tarayarak kurut öyle çözüm bulduk uzakçada uçlarından alırsan karışmaz

Anilla birde onu deniyim korkuyorum yaa alırım birde benim saç tipine uymaz elimde patlar falan 😂

Bsrkaya tamam barıstık bak şimdi bekle ben sana uygun fiyatlı gayet basit vakit almayan seyler söylicem fotoğraflı atıcam tek tek anlatıcam saclarım belimi gecmiş cok uzunlar cok yumusaklar ben bas ediyosam sen hayli hayli yani geliyorum hemen

Bsrkaya Ee bunlar da zahmetsiz. Duşta saç kremi kullanmak yerine saç maskesi kullanacaksın. Saçını taramadan önce de saç yağı süreceksin. Zaten saçına işlem yapıyorsan kurutma, düzleştirme vs koruyucu olarak yağ sürmen gerek. Ee yıpranmış saça da bir zahmet nem maskesi yap. Yoksa açmakla uğraşırsın böyle. 😂

Lagosiyawo çok güzel gidiyordun, çok heyecanlanmistim ohh iyi bari buldum çözüm diyee amaa ben her gün nasıl fon çekiyimm bı tane çocukla bide 😂 2 güne bir banyo ediyorumm saçımı kuruturken bile öyle çok mesgalli kurutmuyorum çocuk durmuyor çünkü 😂

Anilla aynen yaa bide öyle deniyim hayır dedim bı boyatam anaam saçım ak gök karıştı. Bu boyalı hatunlar nasıl üstesinden geliyor. Bı benim mi böyle oluyor dedim ya 😂