Selam kizlarr saclarımı boyattım bir sekiz ay kadar oluyor. Ama duştan sonra ve gün içerisinde çok birbirine karışıyor. Hele ki banyodan sonra yapay gibi kalıyor saçımı acamiyorum taranmıyor tam 1 saat saç taramakla geçiyor. Zorladigim içinde dökülüyor. Ve saçımı sariya boyattım. Siz saçlarınızı kolay açmak için duştan sonra ne kullanıyorsunuz. Boya olduğu için açılmıyor.. acaba neyi yanlış yapıyorum. 🤔
Banyodan sonra saçlarım açılmıyor.
Bsrkaya duşta saç maskesi kullanacaksın saç kremi yerine. Yumuşacık oluyor, duş sonrası da bebekler için kolay tarama spreyi var onlardan alıp tarıyacaksın mis gibi sonrasında saç uçlarına keratin süreceksin tamamdır. Saçlarını da nemlendirici şampuanla yıkaman lazım.
Manuka10en bayaa iş varmış ya şuan ben Elidor şampuan ile yıkıyorum kremini sürüyorum Argan yağı sürüyorum saç maskeleri nasıl oluyor tek kullanımlık mi sadece
Rouge Nasıl kız, vallaha şaşırdım şimdi ama ben hiç görmedim. Çok bildirim geliyorsa bazı mesajlar kutuya düşmüyor. 🤔 Ama genel olarak yorumlarını beğeniyorum hadi yardımcı ol su arkadaşına 😂 vallaha 1 saat saç taramaktan kollarım yoruluyor. Hayır niye açılmıyor onu da anlamadım çünkü bakım kremi ve Argan yağı sürüyorum duştan sonra bana mısın demiyor valla 🤍
Bsrkaya annemin saçlarını platin yaptı kuaför yaktılar hep banyodan sonra plastik saç gibi oluyordu ben ona set aldım pantenin yumuşacık oluyor şimdi gem banyo da krem sürüyor hem duştan sonra uçlarına sürüyor ama kuruyunca karışmamasını istiyosan uçlarını fön makinesiyle tarakla tarayarak kurut öyle çözüm bulduk uzakçada uçlarından alırsan karışmaz
Lagosiyawo bu set bak https://ty.gl/wzklthfayc
- Düzenlendi
Bsrkaya Ee bunlar da zahmetsiz. Duşta saç kremi kullanmak yerine saç maskesi kullanacaksın. Saçını taramadan önce de saç yağı süreceksin. Zaten saçına işlem yapıyorsan kurutma, düzleştirme vs koruyucu olarak yağ sürmen gerek. Ee yıpranmış saça da bir zahmet nem maskesi yap. Yoksa açmakla uğraşırsın böyle. 😂
Lagosiyawo çok güzel gidiyordun, çok heyecanlanmistim ohh iyi bari buldum çözüm diyee amaa ben her gün nasıl fon çekiyimm bı tane çocukla bide 😂 2 güne bir banyo ediyorumm saçımı kuruturken bile öyle çok mesgalli kurutmuyorum çocuk durmuyor çünkü 😂