nezakethanim Ruzgarin_kadini noter de benim üzerime yapılacaktı sonra eşim de kimliğini çıkarıp verdi. Ruhsat defterinde 1. Mal sahibi benim adım imzam 2. Eşimin adı yazılı
nezakethanim Marbled ilk sıraya benim adım yazılı ruhsatta imzam var sözde benim üzerime olacaktı sadece sonra esim de kimliğini çıkarıp verdi
nezakethanim mamacita henüz birşey düşünmüyorum kader işte herkesin basina gelebilir bilmek lazim sende ogren belki seninde başına gelebilir boşanırsın beni beklerken benden önce boşanıyormuşsun kader işte
mamacita nezakethanim güzel dileklerin için teşekkürler wjaha Bana zulm edene, ailesinin içine beni hizmetçi gibi sokana, kadir kıymet vermeyenin götüne tekmeyi coooktan basardim üstelik bundan da hiç korkmazdim, çünkü kendimi seviyorum 😘
Nslhnftr nezakethanim Ne kadar talihsiz bir cümle. Kimse için istemem şu yazdıklarınızı şahsen düşmanım dahi olsa. Kimsenin sizin gibi bir hayat sürmesini istemem.
nezakethanim mamacita tamam işte bende bunu diyorum bugün bana yarin sana… ummadığın taş baş yarar şimdi havalanıyorsun ama yarin belki benden daha beter olacaksin
Sexy_lady nezakethanim ruhsat ortak ise satamaz ama ruhsat kar payı olmadan eşine aitse satar ya da sana aitse satabilirsin ama mahkemede belirtirseniz parayı bölebilirler
mamacita nezakethanim pardon ben ne zaman hava attım? Kocanizla ilgili post açarsınız akıl verin dersiniz, kocalarinizin pisliklerinden kurtulun boşanin deriz suçlu oluruz öyle mi.. bide üstüne beddua yeriz 😂 mustehaaakk sana kötü kalpli pisslikkkk ne halin varsa gör 😘
Poinella nezakethanim araba esinin uzerineyse bosanma olmadan kendisi satabilir ama bosanmadan sonra bildigim kadariyla evlilik sonrasi edinilen mallar ortak ama davada bunu beyan etmeniz gerekiyormu islemler nasil oluyor bilmiyorum.
Lagerthaaa nezakethanim eski postlarina baktım ve “Siz olsanız hemen boşanır miydiniz , boşanmanın yükü ağır olmaz mi dul eksik etek demezler mi açık kapı deyip sapıklığa yeltenenler olmaz mi küçük ilçede yaşıyorsanız” su cümleni gördüm. Arabanın peşinden koşacağına zihniyetini değiştir kendine güven. Burda da kimseye sende bosanirsan vsvs muhabbetlerin girme bence