Sedaa urazKayra Allah yardım etsin canım, zor gercekten. Yetişme tarzından demek ki hic sorumluluk bilmiyor. Hadi sizi geçtim, o cocuklara acıdım valla. Faturalar ödenmezse elektrik suyu keserler. Ne yiyip iciyor o cocuklar. 😕
Sedaa urazKayra ne zamana kadar böyle gidecek ki bu durum, yani daha ne kadar sabredeceksin. Eninde sonunda boşanmaya gelecek yine konu, o zaman da 3.ye hamile kalma.
masumkoylu urazKayra elalem ne mi der elalem de akıl olsa der ki gul gibi karısı iki çocuğu varken şerefsizlik yapıp aldatmış terkedilmeyide hak etmiş demesi gerekir ama iki cocugunuza ragmen sizi aldatan adamı elalemden once siz seviyorum diyosunuz pes biraz da kocalarınızı değil de kendinizi sevin bunu kendinize yapmayın
Eskobar urazKayra tabikide hatalı sensin sevmeye devam et şöyle adamlardan bide ikinci çocuk yapıp sonra buraya akıl danışmaya geliyorsunuzya fitil ediyosunuz insanı sen bir şey yapma kocan elin karısıyla gün yapsın sen sevmeye devam et zaten ondan başkada bişey yapmamışsın kendini düşünmüyosun bari iki çocuğunu aa seviyon ama
mamacita urazKayra valla ben burda birilerine akıl vermicem artık. Bir kadın post açmış kocasını itin götüne sokmuş leş gibi bir adam yani, kendine bunu neden yaşatıyosun boşan falan dedim bana beddua etti benden beter ol diye belki benden önce boşanırsin diye😂😂
Lagerthaaa urazKayra malesef bu adam değişmez bence. Olan sana olur ve çocuklarına olur ailen arkandaymis ne diye duruyosun canım o evde. Kolay kolay boşan denmez ama bence sizin evliliğiniz bitmiş. İki kere aldatma üstüne ilgisizlik.