Merhaba Canlar Daha Eskiden dediğim gibi Almanyada yaşıyoruz ve 46 gunluk bebegim bir de 29 aylık kızım var neyse cinsel hayatımız ilk evlendıgımızde cok iyiydi fakat kızımı dogurduktan sonra Epey kilo aldım Vermeye başlayınca 2 ciye hamile kaldım ve ister istemex bu az syrecte vucudum daha toparlanamadı bilmiyorum bununla mı alakalı ama Eşim benden bayag uzaklaştı bir arkadaş kanka gibi olduk eve sadece yemek yemeye gelir ve uyumaya Yanına yaklaştıgımda Uyurmuş Gibi Yapıyor Biraz Once yine Aynı Durumu Yaşadım ve cok uzuldum Yine ağladım ne de olmuş olsa insan alınıyo kırılıyor yataga girdiğimizde hiç uykusu yoktu yanına yaklaştığimda bir kaç sefer optum kendını Uyur muş gibi yapmaya başladı Baktım dedimki bir daka deniyeyim ..adam dediğine bakın cok kıpırdıyorsun uyuyamıyorum . 2 ci defa bana boyle yapıyor ve bu benı cok kırıyor onu istediğimi anamıyormuş givi yapıyor Ve Dogrusu benı Yatağından soguttu cok uzuluyorum şu an bunları ağlayarak yazıyorum ama dayanamıyorum artık yarın ilk firsat ona bunu soyliycem bana boyle davranarak benı yatagından sogutuyorsun ben senın kankan değilim ya hizmetcin diycem ya kafanı topla ya ayrılalım … 🥺🥺🥺🥺🥺