Kekeremekere Kizim 22 aylık bende kendi istediği zaman olsun istiyorum o günü iple çekiyorum şimdiden 2 altın 2 gümüş küpe aldım bile 😀
Kuzulkurt Lavinia_ bizimde doğduğu zaman aile dostumuz hediye etti, 1. Yaş gününde de arkadaşımız hediye etti ama evde öyle duruyor 🥲
Sedaa dolapfaresi kızım bu ay 2 yaşına girecek. Deldirmedim hala. 3 yaşından sonra deldirmeyi düşünüyorum
Safinaz dolapfaresi canım ben kızımı 11 aylikken deldirdim. Sadece delindiği an ağladı o kadar. Küçükken bilmiyorlar büyüdükçe ellerini atiyorlar kulaklarına zor oluyor. Bana kalirsa simdi deldirin derim 😇
Ortasekerlikahve dolapfaresi ben kızıma bıraktım bu tercihi 4 buçuk yaşında ilerde istediği zaman kendi deldirir.
zarifhanim TombulHatun martın başında herhalde ya, çünkü çoğu anlattığın şeye bakıyorum benim çocuğumdan bahsediyor bu kız diyorum 🤣🤣
TombulHatun Kuzulkurt aha bizimde 2ye çıkacak kayınpederim soruyor deldirmedin mi hala kulağını küpe alıcam diyr dedim sen al küpe ben deldiririm 😂😂😂
Akrep TombulHatun benimkilerde öyle 😂 en son dedim baba almak istiyorsan şimdiden al ben 4-5 yaşında deldirmeyi düşünüyorum diye, bebek kendi seçsin istiyorlar 🥲😂
Pink-pink2 dolapfaresi İlk kızımın kulağını 11 aylıkken deldirdim az ağladı ağlamadı bile dükkakandan çıktık anında sustu hemen sustu ikincinin kulağıda deldircem bende yaşı büyüdükce daha zor bence
herseybos dolapfaresi benim kızım 9 aylık olmak üzere 1 hafta önce deldirdim spreyden korktu sonra biraz ağladı ama illaki sustu ben elini atar mı uğraşır mı dedim ama hiç öyle olmadı çıkaracaktım yoksa küpeyi, şuan iyi yara vs de olmadı yanda yatıp uyuyor