Hunimi takicam az kaldı
Rouge ama bebeğimle öyle güzel anlaşıyorlar ki hiç böyle düşünmezdim. Tamam kıskançlığa gelince kıskanıyor ama çokta seviyor hissediyorum biz severken bile tırmıklıyor çünkü ama bebeğimle ikisi güreşiyor neredeyse hiç zarar vermiyor ona 😂 eşim meyveli yoğurt yiyormuş az önce içeri bi girdim onada koymuş oda yiyor bu sohbetin üstüne o manzarayı görünce reisteki lükse bak be dedim ahhahahahahs😂😂
- Düzenlendi
Akrep vay be benim annem bana birgün meyveli yogurt getirmemiş özel özel ahahahaaha .illa koltukların tepesine mi cıkmam lazım oraya buraya salmam mı lazım 😂..cocukların hayvanlarla bagına bayılıyorum cok video bakıyorum ama sanırım ben daha cok köpekciyim sahiplensem köpek sahiplenirdim fakat tüm hayvanlardan nerdeyse korkuyorum ne kadar sevsem de
Marbled Aaa senin iki kedin mi var 🤩yaaa saka gibi bizden farkları yok ya yemin ederim asla bir kedinin böyle ağladığını yemeden içmeden kesildigini falan düsünmezdim. cok şaşırıyorum bu kadar sasıran bir ben olamam heralde😂 bu kadar duygularının oldugunu bilmezdim ağlamak nedir kendi kosesine gidip depresyona girmek nedir kedisin kendine gel😂yerimm
Rouge Evet 2 tane kedi kızım var 😻
Büyük olan tam bir çocuk. Kucağına al diye bacağıma yapışır, kucağımda gezmek ister. Eşimden kıskanır, öpüyor diye kızar, aramızda yatar. 😂
Telefonla konuşsam rahat vermez, çalışırken rahat vermez. Sadece onunla ilgilenmek için yaratılmışım. 😂
Küçük olan da ablasını kıskanır. Onunla ilgilenirken gelir, bütün huzurunu bozup onu kaçırır. Sonra da kucağıma yatar o gitti beni sev diye 😂😂 Tekir olmak böyle bir şey. 🤭
Ecivicivokke Allah sabır versin veterinere gidin bence kontrolden geçsin. Kum yeri degistiyse strese girdiyse veya eskisinden daha az sevmeye başladıysanız depresyondur ama bazı kediler cidden pis oluyo 😂 kaynanamın kedisi bu dediğiniz gibiydi bel yapmadilar ki 2 sene her yer boktu 😂 sahiplendirdiler sonunda 😂