Rouge ne kadar çok konuşmuşsunuz ben yokken benim hakkımda kendi aranızda girmediğimi görmenize rağmen… Ben burdaki kimseye hesap vermek zorunda değilim ki çıkıp durduk yere hamileyim diye yalan atayım çok saçma insanların tepkisi yüzünden olsa bu postu da açmadan direk çıkardım kapatırdım direk hesabı tanımadığım kişiler için niye bu kadar planlar yapayım saçma gerçekten. Ama gerçekten de hamileyim kaç yıl olmayıp vs denmiş evet olmuyodu bende olmadığı için zaten olmuyo diyerek korunmuyodum ama olmuş işte nasıl olduğuna gelince de tabii ki kavga ettikten sonra olmadı saçmalamayın artık ben kavga edince evden gittim zaten 6 haftalık şuan aramız iyiyken olmuş işte en erken de 1 aylıkken öğrenildiğini söylememe gerek yok harelde kafanızda dizi senaryosu kurmuşsunuz resmen eşine de hamileyim diye yalan söylemiştir diye komik. Hangi devirde yaşıyoruz bu adam benimle doktora gelip bakmıycak mı ama ben doktoruda önceden gidip ayarlamışımdır tabi filmlerde hep öyle olur çünkü bende onlardan esinleniyorum.