Kuzulkurt Ufo yoğundum biraz, bayram vs derken bayağı yoruldum dinlenmeye çalışıyorum 🙂 Sorduğun için teşekkür ederim kuzum 🥹
Mrvela sosyolog1kadin evet güzel bi dille sürekli konuşmak gerek anlatmak gerek sabır yani sabır gerekli
Deleted_1 Mrvela bencede yazmayın yani bacım ne gerek var mutluluğunuzda gözümüz yok dersen ki çekemiyorlar diye vallahi billahi oda değil sadece gerek yok yani hani belki eşiyle arası kötü olan vardır imrenir hem sana yazık hem onlara yazık
Ruzgarin_kadini Eskobar leeeen dikkat et bebelere ben elimden gelse doktora para verip söyletecem 9 ay dokunma bu kadına desin diye 😂😂😂😂😂😂😂
Eskobar Ruzgarin_kadini bana kalsa yedi gün 24 saat özlüyom özlüyom duruyom nörecem bilmem adam gözüme herşeyiyle plus geliyo😂😂
Ruzgarin_kadini Eskobar hay senin gözüne 😂😂😂😂ben köşe bucak kaçıyorum mercimeğimi sarstırmam sana minnacık daha korkar diye 😂😂😂😂
Eskobar Ruzgarin_kadini benimkinin bahanesine bak gelen geçen sokuyo (ultrason)😂😂 bi bana yaptırmıon dio
Eskobar bitterdelisi24 aslında doktor bi yasak koymadı ama hemşiresi 12 hafta dikkat etmek lazım dedi tüp bebek merkezi transferin 3. Günü bile yapabilirsiniz dedi ama biz ne olur ne olmaz dedik
Esmerkiz bitterdelisi24 resim atmıştı sanırsam çok güzel milyon tipli birine benziyordu karıştırdımmı acama😁
Akrep Esmerkiz Ufo Hayır ya o değil . İkibebeklikurt tu sanırım öyle hatırlıyorum ama esko değildi yani o atmaz hissi uyandırıyor bende 😂😂