fistikli_gaymakli_baklava Oksijen öğrenince nasıl rahatliosun anlatmama tabi öğrenene kadar ne zorlu seylerden sınavlardan geciosunuz sonr akil başa gelio
Endoyy Oksijen Ben pek hayattan ders alan biri değilim yapılan herseye susarım ama Acıma yetime döner koyar gotune diye bir laf var çok severim
ketenprenses Çok seviyorum deli gibi aşığım lafları yalan 🤣🤣evlendik adam bir değişti pir değişti evlilik aşkı öldürür en iyisi nişanlı yaşamak
Goat Oksijen kimseye gereğinden fazla ne değer vericeksin ne kıymet ne fedakarlık hersey dozunda olacak sonra gün geliyor benmi istedim yapmasaydın deyip nankörlük yapıyorlar iyi niyetini kullanıyorlar ne verirse karşılığını ancak alacak iyiye iyi kötüye kötü
Ogretmenhanim Kendinden başka kimseye güvenme. O kadarını da yapmaz dediğin herkes tam da o kadarını yapar. Eden bulur sen Allaha havale et. Son olarak kaynana sevilecek bisey değildir asla hiçbir dediğine inanma.
gozdenur Kendinden başka kimseye güvenmemen en önemlisi yaranı kimseye açmaman gerektiği. Gün geliyor senin verdiğin kurşunla seni vuruyor üstelik en güvendiğin insan.. Diyeceklerim bu kadar.