Deleted21 prenses88 ay birde dostunmuş ,dost dediğin güzel bakar güzel görür bu bildiğin düşmanca bakmış . Düşün Yani sana bakınca igrenç bişey görüyor demek ki . Valla ben sevdiğim kişiler gözüme hep güzel görünüyor 🤔
Kendinibegenmis prenses88 belki de şu bakımdan demiştir hani biraz kilosu varya senin kadar zayıflarsa ister istemez sarkmaları olacak vücudunda kendisi için demiştir belki diye düşündüm 🤷🏻♀️
leopar06 Cicekliperde 😂ama öyle ne güzel yiyip yiyip kilo alamıyor,uz nereye gidiyor yediklerimiz anlamıyor um 🙈
Cicekliperde prenses88 üzülme ne alakası var. Kilo vermek isteyene zayıflar daha güzel geliyor. Arkadaşım da senin gibi çok zayıf zar zor iki üç kilo aldı sporu bırakınca onu da geri vermiş. Ee napalım yapın böyle demek ki. Senin yerinde olsam önüme geleni yerim😂 yine yiyom da şişkoyum
ZRaporu prenses88 kendini yiyeceğine ne demek istedin diye sorsaydın canım çok yakın arkadaşınsa. Ama benim anladığım “senin kadar zayıf olursam bana yakışmaz” demek istemiş olabilir. Zayıflık her insana yakışmıyor maalesef.
Eskobar prenses88 iğreti gözüyle bakıyolar o an içimden ağızlarının ortasına bi tane vurmak geçiyo hepsine sanane lan şişgo patates diyesim gelio😂😂
Cleopatra prenses88 Boşver onun kadar da iğrenç değildirsin eminim,mesafeni koy ,ağzımızdan çıkan kelimeleri iyi seçmekle mükellefiz ,patavatsız insanlardan nefret ederim…
Sokaklambasi prenses88 Kendine boyle yuk edicene direk soyle arkadasina kırıldığını. Patavatsız biriyse duyması iyi olur. İstemeden boyle aksettirdiyse de duzeltme şansı olur.
TombulHatun prenses88 ya bence iğrenç olur derken bana yakışmaz demek istemiştir muhtemelen. O kadar yakın arkadaşınsa sana kilona iğrenç diyeceğini sanmıyorum. Bu kadar yakınsanız açık açık sor canım. Sen hep zayıf bir insan olduğun sana yakışıyordur. Ama o kilolu halinden birden o kadar aşırı kilo verirse kendine yakışmayacağını düşünmüştür. Seni kırmak için söylediğini sanmıyorum
Ruzgarin_kadini prenses88 sende ona aynen bu kadar kiloluyken benim kadar zayıflaman sende iğrenç durur derilerin sarkar benim gibi taşıyamazsın deseydin kimse için kendinizi üzmeyin benim burda çok samimi olmadığım çocukları parka götürdükçe konuştuğum arada gelip gittiğim bi arkadaş var ben 31 yaşında 1.69 boy 75 kiloyum 3 çocuğum var 4. Hamileyim kadım 1.60 boy 1 çocuğu var 75 kilo ister istemez 9 cm de kilo çok fark ediyo benle kıyasladı kendini kendince kendinin daha zayıf durduğuna inandı 1 söyledi 2 söyledi en son benden kısasın g.tünüde yırtsan sen benden şişko duruyon dedim ve bida ağzını açamadı ve gülerek doğru söylüyorsun dedi o kırılacak bu kırılacak diye kendimi üzemem sende öyle yap 😁
Deli-hatun prenses88 boyuna göre evet zayıfsın. Ama arkadaşınında öyle demesi ayıp olmuş. Ne kadar samimide olsanız öyle dememesi gerekirdi sonuçta sen bilerek zayıf kalmıyorsun
Deli-hatun prenses88 olur tabi olmazmi. Mesela benimde 9 ay 8 günlük bebeğim var emziriyorum eşimin kuzenide kuzeninin kızıda oğlumu emzirdigim için bana inek diyolar mesela o da benim zoruma gidiyo kırılıyorum bozuluyorum surat yapıyorum ama bisey diyemiyorum oğlum beni gördüğü zaman mızırdarsa ağlarsa ineğimi gördün sen oğlum ineğimi sağasın geldi senin oğlum diye dalga geçiyolar benimle
Cicekliperde Deli-hatun emziren anneye bu nasıl saygısızlık. Açık açık konuş. Rahatsız olduğunu söyle .
Deli-hatun Cicekliperde 9 buçuk aydır her öyle dediklerinde ben surat asmaktan bıktım onlar benim yüzümün düştüğünü göre göre üstüne basarak bana inek demekten bıkmadılar üstelik kızına sanada ben gibi inek diyecekleri gün gelir merak etme dedim valla yengecim hiç evlenemeye niyetim yok benim diyo pişmiş kelle gibi sırıtarak
Cicekliperde Deli-hatun ben çocuğumu besliyorum dünyadaki en güzel şeyi yapıyorum de . Bak emziremeyen bir anne olarak söylüyorum. Desinler kulak asma ya da açık açık söyle. Keşke sütüm olsaydı da bana da inek deselerdi. Pislikler cok sinirlendim
Deli-hatun Cicekliperde kızımı bende emziremedim mamayla büyüdü ama oğlum emiyo çok şükür çok mutlu oluyorum oğlum emdikçe için huzur doluyo sürekli gülümsüyorum ve bana böyle demeleri gerçekten üzüyo beni bidaha dediklerinde zaten büyük ihtimal bide ahıra bağlayıp ot saman verin önüne tam olsun derim gibime geliyo çünkü 9 buçuk aydır bu inek muhabbetinden gerçekten sıkıldım