Esra637373737 bizim burada bı kiracı vardı kayın babamın kiracısı bı adam 50 civarı falan adam 3 harflilerke ugrasiyomus arada kayın babam gile gelirdi sürekli etrafına bakardı bazen hadi toplanın falan derdi çok korkardım eşim bı arabonun yanına gitmeye başladı ve bı ara eşimle baya kötü bı döneme girdik o sıra meğer eşime musalat olmuslar ama kötü olanlar musalat olmuş eşim banyoya girecikmazdi bende afedersizi kendi kendini tatmin eder sanırdım kızardım çok hata eşimin erkekligine bile el koymuşlardı eşim bana yaklasamaz olurdu yaklasacagi zaman organı yok gibi biseye dönüşmüştü kalkmiyordu biturlu agliyodurd eşim 3 harfliler var benim 3 harflilerim benim bu gördüğümü başkası görse çırıl çıplak mahaleye koşardı derdi sonra eşim o adamın yanına gitmemeye başladı ama baya zaman gecti şuan yeni yeni toparlanmış ve üstünden atmış hata bı ay falan önce evd büyürken bı an gözümü açtım ve karşımda eşimin kiliginda aynı onun gibi giyinmiş bı insan öylece duruyodu sonra sağıma baktım eşim uyuyo tekrar o tarafa baktım hiç bişey yoktu sonra eşime anlatım oda zararsız dedi korkma hocaya falan gityik dua falan yazdı ama şuan hala akşamları çok korkuyorum