Ddeniz kotuleri gercekten kotu cok zarar veriyorlar ama kardesimdeki musallat gibi deilde dogustan ve sulaleden gelen bisey diyim yani yuzyillardir baba tarafimda olan biseymis babadan ogula gibi dedemdeydi ama kardesim dogdugunda ona gecmis hm dedem hem kardesim ikiside goruyordu dedem olene kdr kardesime nasil kullanmasi gerektigini fln filan anlatmisti dedem vefatt edince tek kardesime kaldi simdi onun kizi oldu ondan da ona bu sekilde devam edicekmis inan bnde cok korkuyorum urkuyorum ve bi yandan da dedem beni secmedigi icin cok mutluyum ilk baslarda tam anlam vermeye baslayana kdr sorun yoktu kendi gibi cocuk olarak goruyordu ama akli balik olduktan snr her gordugunde tum enerjisini aldigi icin bayilirdi surekli biz bu bayilmalar ona zarar vermesin diye hoca hoca gezdik aldirabilmek icin ama kimseninki yemedi alamadilar oda alisti ztn artik sorun yasamiyo esi bilmiodu gecenlerde kizina gelen hediyeleri gorunce oda ogrendi maalesef allahtan korkmadi bn olsam arkama bakmadan kacmistim 😅😅🤣🤣