Bizde de musallat varmış. Yani hoca öyle söyledi. Aslında söylediklerini doğrulamak bile mümkün. Evlendiğimizden beri başımıza çeşitli şeyler geliyor. İlk evlendiğimizde sırasıyla 1 künye 1 kolyem kaybolmuştu eşim aldı sanıyordum öyle. Daha sonra 1 kolye daha ve paramız gitti evden. Bizim evimize gelen giden kesinlkle olmaz çalışan insanlar olduğumuz için ve kapının kilidini yeni değiştirmiştik. Hiçbiryer bozulmamış elleriyle konulduğu gibi bulunmuş gibi yani. Eşim çok korktu hatta Işık’lar açık yattı kaç gün. Aradan 1-2 yık geçti bu sefer eşime hergün kına yıkmaya başladılar ayaklarına kadar. Normaldir olur öyle dedik. Ama hergün yaktılar daha sonra eline kınayla Arapça birşey yazmışlar. Ordan şüphelendim ama eşime belli etmiyorum. Sıra bana geldi bu sefer de bana kına yakıyorlar. Herneyse asıl mevzu şu. Evden bazı şeyler kaybolmaya başladı. Koyduğum yeri çok net biliyorum ama yerinde yok. Bakmadığım yer kalmadı yine de yok. Eşime dedim bası şeyler kaybolmuş yine diye. Eşimde dedi git altınlara bak duruyormu. Altınlar duruyordu ama benim kullanmadığım kutusunda olan bir tüzüğün öyle bir yamulmuş ki görünce şok oldum. Kutusunda duran bir yüzük nasıl yamulur görünce şok oldum. Hocaya götürdük. Hoca 6 tane cin musallat edilmiş öldüürlmeniz için görevlendirilmiş dedi. Kan bağı taşımayan ama tanıdığınız olan 1 adam bir bayan yapmış dedi. Şuan eşim evde asla tek duramıyor.
Ve bazı kiiiler onlar görülmez falan demiş ben görenlerdenim hemde küçüklükten beri. Benim gördüğüme inanmayan eşim ablam falan birgün biryere gittiğimiz de onlar da gördü haklıymışsınız dediler. Siz siz olun görüyorum diyene inanın bu konuda kimse kmseye yalan söylemez