Merhaba kızlar. Benim yüzümde deri altı sivilceler çıkıyor. Bazen deri altında kalıyor yağ gibi sonra üste çıkmadan bile deri altında kayboluyor. Burnumda kabuklanma var. Derim sert, yumuşak değil. kaç kere doktora gittim deri altı sivilce için. Sebep ne die bir sorun çıkmadı. Nedenini anlamıyorum. Maskeler yapıyorum iyi gelmiyor. En son çare PRP denemek istiyorum. Ne önerirsiniz kızlar ?

limonnn sebep ne diye gittiğinizde sivilce tedavisi görmediniz mi ben anlamadım? Var olan aktif sivilceler önce tedavi ediliyor ardından izler için prp fraksiyonel lazer sabsizyon falan yapılıyor diye biliyorum ben.

limonnn Deri altı sivilceler aslında tedavi ile kusturulur. Bir tedavi önermedi mi doktor?

Ufo Uyumuyorum♥️🙏tıkalı galiba cildi öyle anladım .bu doktorsal bir boyut heralde ne bakımlar yapıyosun belki ordan biseyler cıkar? @limonnn

limonnn Benim de yüzümde uzun süre bb krem tuttuğumda,hemen temizlemediğimde deri altında sert bezeler çıkar aynı zamanda kaşınır tatlı tatlı. Hemen temizlerim ertesi günü kaybolur. Cildin karma mı ? Öncelikle iyi bir medical doktor ile görüşmelisin prp yaptıracaksan. Prp öncesinde bence bir kan tahlili yaptır daha sonra kendi kanınla bu işlemi yaptır. Prp çok faydalı bir tedavi ablamda saç dökülmesi için 4 seans yaptırmıştı faydasını da gördü sonra gebe kaldı devam edemedi vs. Ama sen sadece prp ile yetinme. Cildini iyi tanı ona göre ürünler kullan. Yine cildinde uzun süre tutma bb krem tarzı kimyasalları. Co2 lazer ile cilt yenileme de yapabilirsin yine karma işleme ek olarak mezoterapide çok faydalı olur. Fakat yaz geldiğinden cildini çok iyi koruman gerekiyor güneşten 👌

Marbled doktora gittim cilt tedavisi de aldım, yazdığı ilaçlar hepsi krem gibiydi yüzeyde olanları temizliyordu deri altı yine aynı. Kadın doktoruna git dedi ona da gittim bir şey yok. Kan analizi verdim yine bir şey çıkmadı.

gshande doktora gittim cilt tedavisi de aldım, yazdığı ilaçlar hepsi krem, maske gibiydi yüzeyde olanları temizliyordu deri altı yine aynı. Ginekoloji doktoruna git dedi ona da gittim bir şey yok. Kan analizi verdim yine bir şey çıkmadı.

Rouge çeşitli scruplar yapıyorum, cilt bakım maskelerı kullanıyorum keçi sütlü maske kullanıyorum en son. Çünki cilt için tedavi aldım bi fatdası olmadı yüzeyde olanlar gitti ama yine deri altı çıkmaya başladı

Deleted16 teşekkür ederim çok sağolun değerli tavsiyeleriniz için. Ben cilt doktoruna gittiğimde cildimdeki sivilceden analiz icin aldı. Sonra tedavi amaçlı maskeler, kremler vs yazdı bana. Hepsini düzenli olarak kullamdım. Fakat beni rahatsız eden deri altındakı sivilceler dedim. O da o zaman Kadın doktoruna ve ya bağırsak mide doktoruna git dedi. Ona da gittim analızler verdim, usm oldum. Ama bir şeyim çıkmadı. Daha ne yapayım bilemiyorum. Prp yaptıraym ama değil mi zararı yok?! Kan tahlillerim iyi daha yeni yapıldı

limonnn evet bir şey çıkmadıysa sonuçlarında yaptırabilirsin. Bu işlemi mutlaka doktor gözetimi altında yap ama iyi bir klinik ortamı ya da hastane ortamı olsun. Sonuçlarını da yanında götür yine. Prp yi düzenli seanslarda yaptırman gerekiyor tek seferde istenilen sonucu alamazsın 😘prp+ mezoterapi de harika bir tedavi 👌👌

limonnn ya bu doktorsal bir mesele o zaman şimdi oneri versek de işe yaramaz gerekirse baska doktora git zaten serenity de tavsiyelerde bulunmus 🤗

limonnn ben yaptırıyorum şuan 2 seans oldu çok memnunum cildim de aşırı değişiklik var ama ben doğum lekelerim için yaptırıyorum sivilce sıkıntım yok..

AlinAda Gerçekten mı? Ayda 1 seans değil mi? Peki sadece lekeler mi gitti? Yoksa cildinizde gençleşme hiss ediyor musunuz?

limonnn 10-15 günde bir yapılıyor cildin toparlanmasına göre yani :) cildinde ışıltı var lekelerim gitti hemen hemen ve ten rengim açıldı yanaklarım bir toparlandı gören herkes farkı anlıyor cildim pürüzsüz duruyor mesela sadece güneş kremi sürüp çıkıyorum :)

7 gün sonra

AlinAda merhaba tavsiyeniz üzerine ben de prp yaptırdım yüzüme. İğnelerin izi hâla duruyor. Ve yüzüme kapatıcı dılan hiç bir şey sürmüyorum, ama cildim aşırı kötü. Solgun yaşlanmış bir cilt sanki. Doktora yüzüm daha da kötü deedıgımde 15 güne anca kendine gelir cildin dedi. Yenilendiği için böyle olması gayet normal dedı. Doğru mu sizce de

limonnn iğneleri izi ikinci gün geçiyor genelde bende sadece nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum.. İlk gün kızarıklık oluyor ama ikinci gün ciltte parlaklık oluyor düzeliyor ben bugün 3.seansimi yaptırdım mesela şuan iğne izleri var kızarıklık var nemlendirici sürüyorum bol bol yarına geçer parlaklık gelir böyle olması gerekiyor siz ne zaman yaptırdınız