Emirin_annesi en aklıselim yorumdu tebrikler …
Kızlık zarı
Ya canım kadınlar sizin bu ülkeye dair umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var gece gece 🌿
Hala kızlık zarına anlam yüklenenlerin bunu önemsiyoruz öyle gördük diyenlerinde amk! Kaç kadının hayatını kararttı bu sığ düşünceler. Vazgeçmiyorsunuz cahillikten.
LingardiumLeviosa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Glr09 Ay saçmalamayın lütfen eşim bozana kdr canım çıktı at binmeyle falan nasıl bozulcak
LingardiumLeviosa Yalnız nickin gözlerimi doldurdu harryyyy rom 🥺
Sucuklu_yumurtaaa ben de çok beğendim😢
Emirin_annesi çağdaşlık yarıştırıyorum bak😁 sidik yarıştırır gibi 😁
Glr09 sana diyolar ki kan gelmiş sağlık problemi olabilir neden kızlık zarını düşünüyosun diye. Verdiğin cevap biz önemsiyoruz. Senin gibiler oldukça bu kadinlarin üstünde ki yük asla bitmez. Ne olacak kızlık zarı bittiyse ömür billah evlenemez mi nişanlısı mi bırakır gider. Az biraz mantık ya
Emirin_annesi yorumları okudum çoğunluk kan geldiyse kızlık zarını değil sağlık problemi olabileceği neden ilk akla o geldiğini sormuş. Kimse yargılamamis bence. Hadi kan gelmese neyse de belli sağlık problemi var
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa bravo o zaman , tebrikler. En çağdaş sensin 👍🏼
Lagerthaaa kız belli ki sağlıklı ve sorunun sorulma sebebi de belli ama siz bilirsiniz yine
Sucuklu_yumurtaaa sizinki de iştah açıcı 😋
Emirin_annesi
Rapor alsın demi sözünün değerinin olmadığı adamı raporla tutsun elinde. Siz de en gerici bravo 👏
LingardiumLeviosa çağdaş görünmek için sınırlarını zorluyordu 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa .. ve üzgünüm sizin adınıza. Kendi milletinin ahlak değerlerini tanıyamamış, ileri zihniyetinize bir not düşmek isterim. o bahsettiğiniz ahlaki kültürlenmeyi(!) toplumun sindirebilmesi için 150 yılı feda etmek gerekir. Ben de buyurun yapın diyorum. Ama yaparken sağa sola sataşmadan bi zahmet
Emirin_annesi sizin bu kadınlar üzerindeki baskıcı zihniyetiniz nelere sebep oldu yıllardır neden hala zara bu kadar önem veriyorsun anlamıyorum. Ve üstelik kadınsınız. Ar namus vajinada aranır mı yahu:) komiksiniz.
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa şu yorumunuzdan sonra size cevap vermeyi kendime zül sayarım. Zira konuşmaya akıl , anlayış gerek. Selametle
Emirin_annesi sizin sığ düşünceliler gerçekten değişmiyorsunuz.
Emirin_annesi Boş yapma Emir’in annesi namus 2bacak arasındayda senin için sadece işine bak sen.Kocan koruyabilmiş mi bari namusunu seninle evlenmeden önce 😂
Let_mekill_U iki bacak arası diye nitelendiren sizsiniz ve saygısızsınız. Ne düşündüğünüz , nasıl yetiştiğiniz, çocuklarınızı nasıl yetiştireceğiniz kimsenin umurunda değil . Anlıyor musunuz? Kimsenin değer yargıları sizin de umurunuzda olmasın bence. Bu yüzden asıl siz boş yapmayın , geldiğiniz yere geri gidin . 👋🏼