İyi akşamlar herkese ☺️
Aklımı kurcalayan bir durum var işin icinden çıkamıyorum . Fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz ?
Çalıştığım işyerinde bir erkek var . 8 ay önce işbasi yaptı ve tanıştık . İlk günden beri bana ilgisi var ve herkes ile muhattap olmayan birisi. Bana yakinlastikca ben uzaklaştım bir ilişki düşüncem olmadigi için , fakat nazik yaklaşımı , hayata bakışı beni çok etkiledi , sıcak bakmaya başladım. İşyerinde sürekli yanıma gelir benimle vakit geçirmeye çalışır. Ve benim hakkımda detayları çok net hatırladığını farkettim . Biraz detaylı anlatıyorum çünkü son olayı canımı sıktı. Bu kişi müzikle ilgilenen birisi ve ciddi paralar harcıyor ve geliyor. Yaklaşık 20 seneden fazladir bu hayalini gerçekleştirmek için uğraşıyor fazla hırslı , çevresinden para istiyor telefon konuşmalarına şahit oldum. Gecen gün 10 bin TL atm den karta para atıyor ve atmde sıkıntı yaşadığı için banka ile görüşüyor 10 gün içinde ancak hesaba geçeceğini söylüyor banka . Bir arkadasi ile görüştü olumsuz yanıt aldı daha sonra bana geldi bı miktarı verdim boş bulunup ama şuan acaba maddiyatimi mi kullaniyor diyorum . Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum, ilk defa birisinden fikir alma ihtiyacı duyuyorum . Yorumlarinizi bekliyorum ☺️