TombulHatun Ddeniz duyunca tabi bi şaşırırm ama ne tepki vericem anası belli babası belli Rabbim nasip etmiş başımız üzerine derim
Ruzgarin_kadini Ddeniz kız ananla baban düşünsün sen niye dertleniyon benim kaynanam bile elinde olsa doğurcak 60 yaşında 😂😂😂Allahtan bağlatmış
Ddeniz Ruzgarin_kadini 😅😅😅 valla helal olsun kaynana ben bu yaşta ikinciyi yapacaksam elli kere düşünürdüm 😅
Sokaklambasi Ddeniz Cok gulerdim😂 Sonra da sağlığı icin nasıl olur diye düşünürdüm. Kac yasinda annen?
gectibizden5 Ddeniz benim eşimin yeğenleri hep kendinden büyük ☺️ ablaları evlenip çocuk doğurduktan bir süre sonra hamile kalmış kaynanam. İyi ki de kalmış 🥰 benim annem olsa çok sevinirdim hatta yap diyorum da yapmıyor 🤪 anneniz sizin tepkinizden çekindiği için netleşmeden söylemek istememiş olabilir ..
Ddeniz gectibizden5 Olabilir canım ama bende annemin sağlığı için istemiyorum ben şimdide değil bekarken de beş altı yıldır böyle istemiyorum getirme diyorum Benim eşimin yeğenleri de öyle kendinden büyük yeğenleri var ama babası iki evlilik yapmış
Sept Karşılayacak nesi var ki bunun? Bana mı soracaktı çocuk yaparken bi de? Bi gülerdim ama önce 😂 sonra takibi için doktor araştırmacalar.
Ddeniz Sept Ben mi sorsam acaba annem söylermi diye bekliyorum kardeşimden haber bekliyorum test yaptırıcaz diyorlardı 🤷🏼♀️😃
WhiteAngel Ddeniz saçmalık biraz tâbi ama Allah vermiş ne yapacaksın annenede durumun tuhaf olduğunu belirtebilirsin
2bebelianakurt Ddeniz ayyy ben cok mutlu olurdum tabi ki bu hayatta en cok İstedigim sey kardeşimin olması ama imkansız annem 15 20 sene oldu menepoza gireli 🤣ben evin en kücüğüyüm beni 35 yasında dogurmus suan 60 yasında 🤣
Ddeniz 2bebelianakurt Annem daha 43 yaşında düşününce daha genç diyorum bir tane erkek kardeşim var hep diyordu bir oğlum var büyüyünce dertleşeceği bir erkek kardeşi olsun diye bilerek yapıldı gibi geliyor onlar istemişse bana bir şey düşmez 😅🤷🏼♀️
zarifhanim Ddeniz Annemle anannem aynı zamanda hamileymiş. En küçük teyzemle ablam aynı yaştalar liseyi falan da beraber okudular. Öğretmenleri de takılırdı niye teyze demiyorsun ismiyle hitap etme diye. 🤭 Çok tuhaf gelmedi bana o sebeple.
Ddeniz zarifhanim biraz düşününce gelmiyor babada tuhaf aslında eşimin yeğenleri eşimden büyük bazıları ama babası iki evlilik yapmış oğlum dayısı yada teyzesi olursa korur kollar artık ne diyeyim 😅
Aynnkrdsm Çok gülerdim, babami da tebrik ederdim helal olsun adammmmmmm derdim goooollllll diye bagirirdim. Cok sevinirdim ben ya sakaciktan kiskanclik yapardim
Yasak_elma Ddeniz Kız negüzel işte nolcakki tabi sağlık sorunları yoksa annenin.Daha menepoza girmediğine görede yaşı genç diye düşünüyorum.Belliki annen kaza kurşunu kurbanı😉😀
Ddeniz Yasak_elma Yok canım annem 43 yaşında menopoza girmedi daha Bana çok etkisi yok açıkçası farklı şehirlerdeyiz ama annem hasta ve böyle bir durumda kimsenin bakabileceğini düşünmüyorum ondan istemiyordum ama öyle bir şey varsa demekki kısmet diyorum😃🤷🏼♀️
Ddeniz Cleopatra öyle bir şey varsa hamilelik hormonlarından annemin bir ay benimle konuşmayacağına eminim normalde de alıngan biraz 😅
Ddeniz Deleted21 Bilemiyorum canım seviniyorum desem yalan olur açıkçası yeni bi kardeş tuhaf yani annem hasta birde normalde doktorlar çocuk getirmesini yasaklamıştı Getirirsen sakat kalırsın diyorlardı 9 ay yatması gerekecek öyle bi durumda
Ddeniz Eskobar Öyle bir dava yapmıyorum canım zaten bir çok kişi sevinip isteyebilir ben böyle bir şeyi bana garip geliyor ama ve daha çok annem hasta normalde çocuk getirmesi yıllar önce yasaklanmıştı doktorlar tarafından
Ddeniz HurremSultan şöyle annem benim annemin çocuk getirmesine karşı olduğumu bildiği için saklıyordur ben en azından öyle düşünüyorum çünkü bundan yıllar önce doktorlar anneme çocuk getirme eğer getirirsen sakat kalırsın diyorlardı annemin her iki kalçası da çıkık doktor filimlerini göstermişti bize (\/ )kalçasının üstünde böyle durması gerekirken (/\ ) Böyle duruyor anneminki
HurremSultan Ddeniz yani annenin hamile kalmasına bu yüzden sinirlendin😬 yani haklısın ama neden gizlemiş onu anlamadım belki tepki gösterdiğin içindir