HurremSultan Ddeniz yani annenin hamile kalmasına bu yüzden sinirlendin😬 yani haklısın ama neden gizlemiş onu anlamadım belki tepki gösterdiğin içindir
Ddeniz HurremSultan Büyük ihtimalle tepki gösterdiğim için bana bir şey söylemedi yoksa her şeyini paylaşır benimle ama sağlığı diğer şeylerden önemli değil kendini düşünmeli önce
Ddeniz Deleted21 inşallah canım sağol her şey belli değil ama ben öyle bir şeyi öğrensem nasıl bi tepki vermem gerekiyor bilemedim yazdım buraya
Ruzgarin_kadini Ddeniz benim kaynanam 13 kez hamile kalmış 5 i hayatta hiç kızı yok ben kızıma hamileyken gaza geldi bağlatmamış olsaydı tüp bebek yaptıracaktı ben şuan yine hamileyim bu aralar bi hamilelik perileri dürtüyor kaynanamıda elinden gelen bişey yok 😂😂😂
Karelipijama Ddeniz Annem geçen ay hamile kaldı ama öğrenir öğrenmez düşük oldu çok üzüldük kocasıyla istiyordu yani saygı duyduk bizde ben çok mutlu olmuştum:)
Benpempe Ddeniz sevinirim ama annem hayatta hamile kalamaz bağlatırdı 😀 4 çocuktan sonra 5inciyi kaldıramam dedi