mavisu12 bırak allah askına ya ne bebeğim içini ?baba sandıgın adam koskoca adam utanmayıp karısını aldatıyor azıp azıp ergen gibi azar programları indiriyor kadınlarla konusuyor ?ne baba ama ?nasıl bir örnek ama ?anne desen o adamı gordukce Psikoloji sıfır ,kalmaz ondan sonra cocuk için diyolar .birde söz veriyor diyosun yemin ediyor diyosun. kız allahtan korkan böyle bisey yapar mıydı ?birde yeminlere inanıyosun .okudum yorumları da kac kadın neler yasamıs aldatılmışlar affetmişler yazık günah size ya kendinize neden bunu yaparsınız? Birde once süründür sonra barıs diyenler yok mu allahım yarabbim🤦🏻♀️ kendinizi süründürüyosunuz asıl onlara bisey olmaz .iki surat azar cekerler sonra kadın yine cepte gecer gider .siz de aklınızda kurup kurup kendinizi yer bitirirsiniz hep aklınızda kalır onlarda yedikleri hurmalarla hic de bisey olmaz olan size olur .kadın sığınmaya giderim yolumu cizene kadar çalışır cabalar kendimi kurtarır degerimi bilirim .bu ne ya ?!gün gectikce güçlenmemiz gerekirken geri gidiyoruz! kırmak istemiyorum seni ama senin için sana kızıyorum bilesin