Cicekliperde işte bende buna inanmıyorum zaten kadının Profilini de gördüm iyice çıldırdım . Eşimde baya yakışıklı düşmüştür kesin ona ondan kaydetmişlerdir Allah’ın belaları
Aldatma mı ?
mavisu12 canım eşine düşebilir . İş eşinde bitiyor . Düşürtmesin o zaman kendine
mavisu12 ya büyük konuşma gibi olmasın ama bırak o saatte bi kadınla o kadar konuşmayı bu tarz uygulamaları indirmesi bile benim çekip gitmem için yeterli 🤷🏻♀️
Göruntulu gorusme yan kaydırıyosun degısık degısık kızlar cıkıyor yani tabiki aldatma bi kadın arayısında dmek oluyor bu
İyice düşüncem şartlarımı söylicem eğer kabul ederse okey devam etmezse dava açıcam .
Ha devam etme konusu da sırf bebeğim babasına çok bağlı diye yoksa tek olsam asla kırmızı çizgim .. sormadan çeker giderim elimden geleni de ardına koymam erkek olduğuna isyan ettirirdim .
mavisu12 canım iletişim varsa aldatmadır iletişim yoksa aldatma sayılmaz sizde iletişim var aldatma sayılır yani eğer hiç bişey yokmuş gibi şans verirsen bidaha yapar o yüzden bu tür şeyleri yaparsa seni kaybedeceğini anlaması lazım hemen affetme imkanın varsa bırak annenler git bedel ödet zor affet o zaman seni kaybedeceğini anlasın ve bidaha yapmasın
Kendinibegenmis çok büyük konuşmuşsun o kdr da kolay değil:)
mavisu12 ya bence de kabul edilemez bi şey ama bi şey anlatcam ben eşimden ayrıldım ve ayrılmadan önce konuşmalarımızda diyordu ki evli arakadaşlarım eşleri evde yokken ne boklar yiyor bi bilsen. Yani hepsini tanıyorum hepsi iyi aile babası eşlerine aşık vs görünüşte hep ama yalnız kalınca şeytan dürtüyor bunları 🤷🏼♀️
mavisu12 bı sonrakini yatakta basarsın. Biriyle konuşmuş daha aldatmak mi diyorsun. Aldatma olmasi için illa sokması mi lazım.
Haklısınız bir kere yapan bidaha neden yapmasın ki ? .. zor bir karar olacak ama yapacak bişey yok eğer başka kadınlarla konuşmayı göze almışsa beni kaybetmeyi göze almıştır zaten çokta düşünmemek lazım
Georgina benim için çok kolay içime sindiremeyeceğim her hangi bir şey olmuşsa orda durmam tabi benim ailem arkamda o yüzden benim için çok kolay aşkından ölüp bitsem bile bu işlere kalkışırsa ben affetmem :)
Nasıl yakaladın telefonda uygulaması mı vardı. Yani açık açık duruyo muydu silmemiş mi uygulamayı ya da farklı bi şekilde mi öğrendin
mavisu12 Başka bir kadınla yarım saat görüntülü konuşmada türlü tarifi vermediğine göre aldatma tabiki
Georgina bende çekip gitmesem bile malamt ederim indirdiğine pişman ederim