Rouge tabi kızın günahını almak istemiyorum. Bundan bir kaç gün önce de o kız eşime bu emojıyi 😘 ve yerim yazmıştı ama eşim öncesin de ve sonrası da bişey yazmamış

Manuka10en belki kıza bahçıvan diyordur eğer onun tarzıysa öyle şeyler bana söylemesi gerekiyor o kız ne alaka eve gelmesini bekliyorum söylicem ona ne demek oluyor diye

Ruzgarin_kadini yada aramış olabilir eşim onu yada iş yerin de sürekli beraberler onun için yazmış olabilir

hatun366 sen hala sakinsin bisey yapmadın valla bravo ben sinirlendim suan .kız günahsız yada haram demiyorum sana diyorum ki senin muhattabın eşin. kız malsa bile eşin insan olucak .hop diyecek sen kimsin ayagını denk al diyecek .yoksa eşin bunu yapmıyosa normal degildir sen bugün bu kızdan kurtardın yarın baska kıza . o yüzden kızla degil kocanla ilgileniceksin kocanın hakkını vericeksin ona 😤

hatun366 diğer yorumları okudum, sadece kızda suç yok belli ki onlar abi olayını çoktan aşmışlar farklı muhabbetler dönüyor ortada ki eşin böyle erotik bir filmi benim stilim diye yazıyorsa kızdan artık beklentisi farklı. Senin o kızında eşinin bir güzel hakkından gelmen lazım

hatun366 atı alan üsküdarı gecmiş coktan boynuzlanmıssın ben sana diyim. Suraya yazıyorum haklıymıssn dersin

hatun366 kızın abi demesi hiç önemli değil. Kıza filmle mesaj vermiş. Hesap sor direk.

hatun366 Öpücüklü emojiyle yerim yazmış öncesi ve sonrası farkeder mi? Abi diyormuş falan o işi geçicek her çalıştığı yerde ki kızların numarasını alıp yazışıyor mu eşiniz? Bu ne genişlik ya kardeşim kendine gel! Uyan! Hala tatmin olacağın bi cevap verse konuyu kapatacak gibi duruyorsun…

hatun366 Ya dalga mı geciyosun nasıl bu kadar sakin kaliyosun aşağıdaki yorumları da okudum. Herşeyi geçtim böyle bir film önerecek kadar samimiyet var arada boynuzlar göğe erecek yakında