Sokaklambasi eşim mesajları silmiyor pek bakmıyorum diye tahmin ediyordur
365 gün filmi ve eşim
Manuka10en hepsi böyle sevişiyordu da burda akarılarının koynuna bile girmeyen erkekler nere gitti😂😂
Jekdjdkdnenr bu çok iyiydi 🙈🙈😂😂
- Düzenlendi
hatun366 Öpücüklü emojiyle yerim yazmış öncesi ve sonrası farkeder mi? Abi diyormuş falan o işi geçicek her çalıştığı yerde ki kızların numarasını alıp yazışıyor mu eşiniz? Bu ne genişlik ya kardeşim kendine gel! Uyan! Hala tatmin olacağın bi cevap verse konuyu kapatacak gibi duruyorsun…
hatun366 ne biliyorsun yazmadığını durduk yere mi yiyor. Belki eşin sildi.
hatun366 Ya dalga mı geciyosun nasıl bu kadar sakin kaliyosun aşağıdaki yorumları da okudum. Herşeyi geçtim böyle bir film önerecek kadar samimiyet var arada boynuzlar göğe erecek yakında
- Düzenlendi
hatun366 bildiğin izledikten sonra yatağa uçacağın bir film o. Yani eşinde izlemiş belli bunu sensiz izlemesi bile sorun bence 🥲 seni 365 gün bahçıvan gibi dıt dıt demek istemiş. filmi otur bi izle napman gerektiğine öyle karar ver yada sen. Yorumlarıda okudum bir sakinsin bir sakinsin bu gidişle filmi yaşatacak adam kıza haberin yok
hatun366 kusura bakmayın ama eşiniz resmen sapıklık yapmış eğer kız gerçekten abi gözüyle görüyor ve eşiniz bunu yaptıysa o kızın yerinde olsam rezil ederim ama abi diyerek sizi uyuttularsa bilemiyorum ya Allah ıslah etsin ama bence konuşsun üstü kapatılacak bir konu kesinlikle değil ve eminin sonuna kadar inkar edecek