Polyannacilik Serap02 valla benimki ütü istemiyor ben memnunum tanı çok sıcak ve sıktırma yapmamak şartıyla , hiç bir tül yada keten perdelerimi utulemedim
BerlinerBol88 Serap02 keten tül nasıl birşey? Ben Ikea’dan inbetween tarzı perde kullanıyorum. Öyle birşey mı? Benimkiler çünkü ütü istiyor maalesef 🥲
Clear Serap02 keten ütü istemiyor diğeri düz modelse ütülenmeli ikisinide kullanıyorum keten çok daha kullanışlı
Nslhnftr Serap02 Benim de keten tülüm var. Hatta yeni diktirdim. Perdecinin söylediği kurşunlu ketenler varmış onlar asınca ütü istemiyormuş
Serap02 Polyannacilik benim suanki perdem tacın ürünü gupurlu olanı rengi grilesti şöyle yıkanınca bembeyaz olan tullerden istiyorum
Bisaniye Salonum hariç geri kalan tüllerim ipek zemin. Yıkayıp asıyorum hiç ütü istemiyor renkleride yıkanınca bembeyaz oluyor. Salon tülüm keten yeni diktirdim elimle çitiledim sıktım yinede asla kırışmıyor. Yıkanıncada kırışmaz öyle demişti perdeci.
BerlinerBol88 Serap02 https://www.ikea.com/nl/nl/p/silverlonn-vitragegordijnen-1-paar-wit-20491040/#content böyle birşey se ve ütüyü sevmiyorsan tavsiye etmem 🙈 ben yatak odası için almıştım ama kırışık duruyor annem gelip ütü yapana kadar🥲 ama bunlar çok ucuz olduğu için de olabilir. Daha kaliteli olanları nasil bilemiyorum. Diğer odalarimda ahşap perde kullanıyorum
Bisaniye Serap02 Keten olanı henüz yıkamadım. Yeni ev aldım yeni diktirdim. Ama diğer odalarımın perdeleri yıkanınca tertemiz oluyor. Perdeleri geç geç yıkarsanız zaten rengi zamanla açılmaz. Ama kayınvalidemin aynı tülden vardı tam 3 sene yıkanmadı. Sonra yıkadık tertemiz oldu. Sanırım tülün kalitesiyle alakalı bir durum.
Serap02 Clear ya teşekkür ederim peki keten olan kiri içine hapsediyor mu gozlemlednizmi ben daha önce taç marka aldım tulumu ama bildiğiniz beyazdan griye döndü sık sık yikmama rağmen
Clear Serap02 mutfakta keten salonda tül kullanıyorum ben ketene pancar turşusu sürüldü bi kere yıkadım Bikaç gün sonra çıktı
Clear Serap02 eşyanın tarzına göre bence salon bohem tarz ise keten güzel durur benim ahşap mobilyam koltuklar spor o yüzden düz krem tül aldım fon perde kullanıyorum birde
Clear Serap02 keten ütü istemiyor düz tülüm var mecburen ütülüyorum birde ipli gibi tülüm var o ütü istemiyor