HurremSultan TombulHatun eşim asla dokunmaz ıslak sevmiyor gxjctxuycjx öyle islak islak gitsem evlilogim biter büyük ihtimal cgxjcjdjjxbx
TombulHatun HurremSultan sende banyoya girmeden havlunu üzerine al ben duşa giriyorum derken havlu pat düşüversin üzerinden 😂😂😂
HurremSultan TombulHatun bizim qdam sevmiyor bacım öyle şeyler neler yaptım bir bilsrn😆😆😆 üşütürsün diyor gel ısıt diyorum jgxktsktxkt neyse canım kocam iyiki var diyip çekiliyorum
TombulHatun Emommom duştan çıkımca ıslak oluyorsun ya aslında makarasına söylemiştim ama denenebilir yani duştan çıkıp yanlışlkla havluyu düşürüp çıplak kalmak adamn karşısında 😂😂
HurremSultan TombulHatun aklini alıyorum onun zaten gxjxgxuxyx öğrendim ne sevdigini 😆😅 onun istediklerini yapınca oda benim aklimi qliyorr
Emommom TombulHatun aman onlar eskidi bacım bende. Dedim yeni bir olay mı var acaba deneyelim. Heyecan yapmıştım 😂
Ask_hosmus TombulHatun kız yorumunu yeni gördüm 🤷♀️😂😂 20 gün olmuş nasıl görmeem😂 benimkide diyo hala, sen dua et hamilesin diyo bende dedim sen hayırdır kaşınıyon sanırım 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus bildirim gelmiyor bazen ya ondandır 😂 sen bir daha güreşme 4. filan gelecek sıonra Allah muhafaza 😂😂
Ask_hosmus TombulHatun ahahah ay çok güldüm 😂😂😂 sonu sevişmeyle biten güreşlere karşıyım artık no no no 4.bebeği ve 3.yıl hamileliği kaldıramam😂
TombulHatun Ask_hosmus güreşin sonunda canını yak sevişme olayına başlayamasın 😂yada kendi canın yanmış gibi sızlan 😂 işe yarar taktik bak denendi 😂