• Öneri
  • Çiziği nasıl giderebilirim

Kızlar çamaşır makinemi cifle sildim çizildimi rengimi siyahladı anlamadım makinem gri renkte ne yapmam lazım ne kadar sildiysem sonrasında temizlenmiyor fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorum atamadım fotoğraf

Ddeniz eh be gri makıne çitle silinir mi çizer tabi :( gri makıneler ıcın bıtane var temızleme spreyli .: yenı alınmış gibi yapıyo tertemız dur bulayım atayım resmını

bitterdelisi24 ay o neymiş ben de bekliyim. Benim çizik vs sorunum yok ben inoxlarımı genelde camsil veya silikonlu temizleyiciyle siliyorum

Pandora bende camsille siliyorum şimdi dedıgım sey pahalı oldu dıye almayı bırakmıştım ama sımdıde bulamıyorum:) gri şişede sadece gri ürünler ıcın kullanıyo bulamadım valla

Ddeniz ciften olduğunu sanmam süngerden yada silerken çizlimiş olabilir. İnox yüzeylere yağ ve kireç çözücü zarar verir. Bende yeni evliyken o hataya düşmüştüm porçöz dökmüştüm ocağıma öyle karardı geçmedi. Domolun inox yüzey spreyini kullanabilirsiniz eşyalarınız gri ise.

Ddeniz sesil pak diye bi ütün varmış onla silmeyi dene belki kararması gider ben kullanmadım hala ama kullananların yorumları süper

Cicekliperde garantiyi arayıp sorduk resim attık cifle silindiği için boyası kalkmış garantiye de girmez dediler

zarifhanim Boyası kalkmış canım cifle sildiğim için öyle olmuş yoksa bi bezle sildim yapacak bir şey yokmuş garantiye de girmediği için değişmiyorlarmış

Boncukkk Garantiyi arayıp sorduk boyası kalkmış kapak komple değişmesi lazım başka şekilde düzelmez dediler dediğin işe yararmı acaba bunun için

Ddeniz aynen canım olmuyor öyle kalıyor. Kimse bana cifle silinmez dememişti 😂

Cicekliperde Banada dememişti Kimse 😅☹️sildikten sonra görümcemle dedi silinirmi cifle dedim deterjan lekesi vardı geçmiyor her şeyi deniyorum dediğimde deseydiniz cif kullanma diye aklımıza gelmedi diyorlar 😬

Çiziği geçirebileceğinizi sanmıyorum. Keşke silmeden sorsaydınız cifle sileyim mi diye :( ben bu ürünü kullanıyorum, memnunum. Bundan sonrası için ve diğer arkadaşlarım için fikir olsun 🌸 https://ty.gl/m8wseymnqk

Ddeniz benim de su lekesi oldu cıkmıyor bir türlü Ocak ya. Şaşırdım. Yeni evlenmiştim döktüm cifi su lekesi çıktı tabi ama Ocak ocaklıktan çıktı. Neyse dedim mecbur kullanacaksın 😂 bir daha da gri almam hep beyaz alırım

Sept teşekkür ederim canım diğer eşyalarıma bir şey olmaması için en azından bu ürünü alıp bende kullanacağım şimdi diyorum keşke iyice bi araştırıp öyle temizlemeye kalksaydın makinemi gördükçe moralim çok bozuluyor

• Sept bunu yanıtladı.

Cicekliperde Ahh o su lekesi deterjan lekesi ne yaptıysa onlar yaptı 😅😅
                        Bundan sonra bende eğer yeniden alacak olursam hepsini beyaz alacağım gri beyaz eşyadan tiksindim valla bugün 🤦🏼‍♀️🤣

Ddeniz ay yok bozulmasın olan olmuş napabilirsiniz artık 🌸

Cicekliperde 😅😅 yine sana alma demişler bana bir şey söylemeden ben görmeden güzel diye beyaz eşyamı eşimle ablası almıştı sonra fotoğraf attılar 😬😅😅

Sept maalesef ki öyle artık yapacak bir şey olmadığı için çok takılmamaya çalışıyorum daha kötüsü olmadı şükür 🙏🏻🙂