Nietzsche Cicekliperde evet evden çıksan sıkıntı gerçekten 😂 ama yeni yeni başlıyordun galiba ,iyiki sonlanmış ,bilinçsizce gidip geri dönemeyebilirdin . Tabi böyle diyorlar ama doğrumudur bilmem. Dur bakalım belki bende görmem artık
Cicekliperde Nietzsche işte ben hiç bilmiyordum bunları. Belki bilen biri olsa korkmazdı. İsteyene olsun istemeyene olmasın 😂
Nietzsche zarifhanim evet sakınca yok ama bilmediğim bir şehirde onlar göstermedikçe kendi kendime güvenilir birini de bulamam . Sadece nazar muskası falan yazdırıyorlar
Elzi Gecemavisi-1 evet boşuna mı adı karabasan kara ismini siyah olduğundan alıyor 🤣herkes mi görüyor, ben de ilk defa ben gördüm gölgesini felan sanıyodum 🤦🤣🤣
Gecemavisi-1 Elzi görenler varmış gördüm diye söylüyorlardı. Hatta kaynanam da hep şey der. Karabasanın şapkası oluyor şapkasını alabilirsen sana yalvarıyor şapkamı ver diye sen verince de bidaha sana gelmiyor diyor 😅 kim cesaret eder şapkasını almaya 😂😂
Nietzsche Elzi ciddi anlamda söylemedim ,düşünce biçimim o şekilde. Kafamda neler gelir aklıma o bıçakla diyorum . Sence şizofren bir moderatör olabilir mi 😂