Kızlar oğlum 2 buçuk yaşına giricek fakat tanıdık tanımadık yabancı herkese gidiyor sarılıyor evde kimseyi bulamazsa bir süre sonra aramaya başlar ağlar ama biryere gidip geliyorsam beni aramaz babasınıda aramaz . Oğlum bebekliğinden beri sakindi ama herkese gitmesi kendini sevdirmesi iyi mi kötü mü nasıl öğretebilirim hiç bilmiyorum

Kaansmom bu benim kızım :) gecen taksıye binicez durak da adam prenses dedı buna koştu gitti adama .. bakkala gireriz herkes elıne parw verır yada bırsey alır markete gireriz herkes öpücük atar kızım da onlara el sallar bende bilemedım niye böyleler :)

Kaansmom komşuya bırakmam ama bırakıyım mesela orda kendı yaşıtı cocuk varsa asla benı aramaz. Bazen anneme bırakıyorum 3 4 saat gelmiyorum umrunda degılım çocuğun :)

bitterdelisi24 ya valla benimde oğlum öyle biri kucağımdan alıp götürse gider bakmaz arkasına ne zaman düzelicek diye bekliyorum bi yandanda şükret kreş okul zamanı çok rahat olucaksın diyorum 😂

Kaansmom kesınlıkle iyi yönünden bak ortama direk ayak uyduruyorlar .. bugun dısaeı çıktım abartmıyorum gerçekten :) biri erik verdi :) biri sakız verdi :) yanımızdan adamın tekı gecıyo saçını sevıyo bırı gecıyo yanağını sıkıyo .. rahatsız oluyorum bi yandan hosuma gidiyo valla degısık durum :)

Sept gerçekten rahatlık ama :) yegenım var oda anasını tuvelet kapısında bekler mesela

• Sept bunu yanıtladı.
        • Sept bunu beğendi.

Sept cok zor ya Allah sabır versın :(( ben öyle daralırdım sanırım sureklı peşinde

• Sept bunu yanıtladı.

Kaansmom 25 aylık oglum bizde öyleyiz ne yazık ki ahraz yani sagır ve dilsiz komsum var tüm cocuklar korkarken benim oglum onun dahi taklitini yaparak güler bilmiyorum iyi mi kötü mü

bitterdelisi24 vallahi öyle, o yüzden dedim ne güzel duruyormuş anneannesinde diye. Maşallah. Benim bebeğim yok da böyle şeyler okuyunca bizim küçük melekler geliyor aklıma 🙏🏻

Sept evli misin. 🥰 Allah sana da ıstedıgın gibi bir cocuk nasıp eder inşallah 🌹

• Sept bunu yanıtladı.

bitterdelisi24 evliyim. 😍 Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻