Esll17 ketenprenses doğum yapalı 2 ay oldu yaptırmak Istıyorum ama emzirdiğim için adet olmuyorum yaparlar mı acaba iğneden
Byzgnl55400 123loriyy neredeyse 1 senedir o iğneyle korunuyorum. Kilo, sinir vs hiç bişey yapmadı bana ama sadece 2 kere adet oldum başka herhangi bi rahatsızlık vermedi
ketenprenses 123loriyy ben 1 seneden fazla kullandım yani 3-4 kere vurdurdum etkili bir korunma yöntemi ama kilo çok yapıyor, şuanda vermeye çalışıyorum 🙂gerginlik yapıyor,sinirlilik falan
ketenprenses 123loriyy 17 TL gibi bir ücreti var eczaneden alıyorum spiral tak daha iyi ben adet olmuyorum diye takmiyorlar
Monarossa06 Ben kullandım çok pişman oldum umarım sizde de aynı şey olmaz.. cocuğunuz var mı? 123loriyy
123loriyy Monarossa06 2 tane çocuğum var canım ben de dün yaptırdım sprail takmayınca başka çarem yok gibiydi kendimi riske atamazdım çocuk istemiyorum
Monarossa06 Kesinlikle şuan etkisi bitti ilacın regl oluyorum ama kan kaybından her an gidicek gibiyim 🙍🏻♀️ Neyse bugün daha iyi ama iğne pişmanlık kesinlikle. Hiç bebiş düşünmeden yaptırdım inşallah etkilemez olmasını yeni evli olunca istemedim Blondie
123loriyy Monarossa06 Sana nasıl yan etkileri oldu canım o kadar çok olumsuz yorumlar var ki okudukça bunalıyorum
Monarossa06 Kişiden kişiye değişiyor kilo aldırıyor şişkinlik baş ağrısı kimden duyduysam pişmanlık yaptırmışsın inşallah aynı şeyleri göstermez geçmiş olsun@“123loriyy”#p638738