Akrep Olivetti kadının yazdıklarını okurken cenabet olurum diye korktum bulamadım affet hahahshshshs 😂 Akrep
Eskobar Melmomss mesela sexe dair en büyük hayalim dışarda arabada yapmak 😂denenmemiş herşeycikleri deneyerek yetişir o çırak anamızın karnından usta çıkmadıkya😂😂😂😂😂
Akrep Cicekliperde gözünde canlandır. Ellerinle yere basıp yürüyorsun ayakların eşinin elinde hahahahsh el arabası gibi allahım yarabbim
Marbled Akrep 😂😂 Hayır anlattığı şekilde ilişkiye girmek de çok mümkün değil ya da benim hayal dünyam çok dar 😂😂
Bilinmeyenlidenklem Akrep bu ne lan 😂 zıp zıp ördekler gibi üstüne çıkıp zıplıyor herif sanırım 😂 bildiğin sado mazo bu 😂
fistikli_gaymakli_baklava Akrep düşündüm düşündüm salon kapısı bana ben salon kapısına baktım ama fantezi dünyam o kadar dar ki canladiramadjm bişi gözümde zorladım da beynimi cikss aklıma normal salıncakta başka gelmedi beynim error verdi😆😆😆
Emommom Hassassbirisi kamasutra kağıtları var. Ondan alsana. Farklı pozisyonlar var. Oyun gibi oluyor daha zevkli 😂 açıyoruz kağıtları ters birini çekiyoruz şansa ne çıkarsa 😂