2 yaşında oğlum var sabahları 6 da uyanıyor bu aralar. Uyanamadım tekrar içim geçmiş şişenin kapağını açmış suyu sırtıma bir döktü hani bu kedilerin sıçraması varya öyle sıçradım yatakta😬
Bugünde benim bir fikrim var dedi bekliyorum ne acaba diye ananesi namaz kılarken suyu boca etmiş 😁 var mı sizinkilerin öyle yaramazlıkları🌸
Yaramazlıklar😛
LingardiumLeviosa ooo olmaz mı biz mi büyüğüz yoksa o mu belli değil😂
Babasına baba bak yukarıda kuş var dedi babası baktı tokatı yapıştırdı adama😂
Biz yerde yatıyoruz mesela koltuktan uçarak eşimin suratına atladı 😂
Eşimle biz sürekli boğuşurz eşim tuttu yatağa fırlattı beni tabi gitti oğlumuzuda aldı fırlattı yatağa, benim oğlan dedesiyle ceviz yerken anlatmasın mı bunu babam annemi yatağa attı kucağına alıp dedi kıpkırmızı oldum o an dedim cevizin ye oqliiiim😅😂😂😂
- Düzenlendi
Ask_hosmus kayinbaban napti vznzgxxjnxhxxj bende neneni atiremm ogliimmm demedi mi😅🤣🤣
Ask_hosmus ya ahahah 🤣🤣🤣 sonuncusu iyiydi 🤣👌
LingardiumLeviosa benim komşumun oğlu ütünün su koyulan kısmına işemiş😁 kadın bi sabah yana yakıla ütü istemeye geldi. Sidikli ütüyü ısıtınca ev leş gibi kokmuş😂
LingardiumLeviosa bizim bebişler gelmedi ama etraftan duyduğum baya var
Teyzemin kızı annesini emerken babanesinin yanında babane babamda annemi böyle emiyor bak demiş😂😂😂 teyzemin yüzü kıpkırmızı😂😂 önüne gelene söylemiş artık😂
Eskobar
Ask_hosmus
Stilettolu
Ooo benim oğlanın ki yaramazlık değilmiş ya sizinkilerin yanında 😁😁
LingardiumLeviosa bizim evde ki tek yaramaz benim 🤓🤓
Olivetti çekirdeğimi alıp geliyorum😁 anlat sen
LingardiumLeviosa oğlum erkek kalkınca ben koltukta kendime gelmeye çalışıyorum arada gözlerimin kapandığını gördüğü an tak okkalı bir tokat 🥴😂bunu her gözümüz kapanınca yapıyor. Babası koltukta uzanırken uyuya kalınca koşarak tokat yapıştırıyor bunu niye yapıyor anlamıyorum 🤦♀️😂😂😂
LingardiumLeviosa Ahahh. Sen bide benim oğlanı gör 2 buçuk yaşında tamir aletlerine çok düşkün. Benden iyi anliyor valla. Babasına baka baka öğrendi. Vallahi bu akşam babası evde az iş vardı hallediyordu. Benim oğlumda babasının vidalamasinı almış.çiviyi tamir çantasının üstüne koymuş basmış düğmeye çivi çantayı delince halıyı da delmiş. Eşim çantayı alacaktı baktı halı da çantayla kalktı. Ahah meğer çantayı halıya montelemis. Gerçekten zehir gibiler. 😂
sosyolog1kadin aynısını benim oğlum da yapıyor😁 2 yaş sendromu diye bir şey varmış gerçekten çok uysaldı bir ayda bambaşka bir şey oldu ama ne olduğunu tanımlayamıyorum. Gece uykusuna geçerken karnım guruldadı anlattım benim guruldamıyor diye ağladı mesela 😬😬
Feyba hhaahaa 😁
ya benim oğlumda çok seviyor tamirat işlerini her gün arabalar kaza oldu tamir edelim diyor tornavida elimizden düşmüyor.
HurremSultan duymamızlıktan geldi adam 😂
serenity eve gelince bende böyle güldüm 😂😂
Ask_hosmus yazık kesin başka şeyler gelmiştir qklinaaaaa
HurremSultan yatak diyince normal olarak 😂😂😂
LingardiumLeviosa gecen sabah kafama atilan arabayla uyandirildim 3 gun kafam şiş gezdim😂😂 ay bu aralar kimden duysam bebeleri 6da kalkiyo havadanmi nedir normalde 7 bucuk 8de uyanan oglum 6da kalkiyo😭😭
LingardiumLeviosa ahah küçük tamirciler☺