LingardiumLeviosa Allah çocuklarınıza sağlıklı uzun ömür versin fakat bir şey eklemek istiyorum, bebeklerimize çocuklarımıza yaramaz demek yerine, hassas tabirler kullanmak daha mantıklı geliyor. Kelimeyi, özellikle çocuklarda kullanılmasını sevmediğim için uyarmak istedim kusura bakmayın 🌸
Yaramaz; hiç bir işe yaramayan, uygun ve yararlı olmayan.

Akrep
    Hassasiyetiniz için teşekkürler Türkçe kullanım bakımından bir çok kavrama karşılık gelebiliyor.
    Bakınız;
    TDK ‘yaramaz’
    2.(çocuk için) kendisine yasaklanan şeyleri yapmakta direnen, söz dinlemeyen, uslu durmayan.

LingardiumLeviosa benm oglanda iki yaşında kızım 7aylik sabah sürahi yi almıştı besige girmiş kızın başına dökmüş kız usumekten aglayamamis bile kahkaha sesiyle uyandım ne yaptın sen diyorum anne bici bici yaptım diyor bebeğe kızıma çok üzülmüştüm ama çokta gülmüştüm, vallah bizimki aşırı yaramaz geçen sutyenimj balkondan atmıştı kapıcı tövbe tövbe deyip almıştı utancımdan o benim diyemedim

Lagosiyawo yaa 😍❤️😘 kız psikolojik mi ne anlamadım karnım ağrıyor günlerdin ara ara adet sancısı gibi ama hafif. Adetime de en az 1 hafta var niye böyle oldu ki 😃😬

sosyolog1kadin ahhahah 😆 o geçenlerde banada oldu arkadaşım bizdeydi dediki ya sema dikkat et bak korunurken kaldın üstüne bi daha olmasın aman yok be falan dedikten sonra karnım ağrıdı adetime on gün vardı o on gün bana on sene gibi geçti ama oldum çok şükür dikkat etmek lazım 😅

Lagosiyawo ya ne biliyim korunuyoruz ama geri çekilme🤭eşim ben kendimden eminim diyor öyle hemen de hamile kalmam diye düşünüyorum çünkü bende süt hormonu yüksek olduğu için gebeliği engelliyor oğluma bile 1.5 yıl sonra hamile kaldım 😃

sosyolog1kadin geri çekilme korunma yöntemi değildir koruyuculuğu %58. Eğer çocuk düşünmüyorsanız daha etkili bir korunma yöntemi kullanın bence🤭. Zevk suyunda da sperm olduğunu unutmayın. Yumurtlama dönemine denk gelirse hamile kalabilirsiniz. Hormonlarınız doğum sonrası düzene girmiş olabilir buna da çok güvenmeyin

LingardiumLeviosa ahaha evet korunma yöntemi değil tam olarak biliyorum ama ben hap kullanmam iş eşime düşüyor 😂her zaman da kondom olmaz 😃macera arıyoruz galiba 😬 şuan düşünmüyorum çocuk ama olursa çok sıkıntı değil ama 2 den başka çocuk istemiyoruz o zman sağlam yöntem lazım 😂 öyle düzelir mi ya hormonlar gerçi hiç baktırmadım😃 eşimde kendimden eminim diyor bende diyorum zevk suyunda da olur o geliceği zaman afedersin boşalıyor hemen arkasından o yüzden geri çekiliyor ama her zaman ihtimal vardır 😂🥴

Lagosiyawo ayy bacım çok mu kötü ettim 😂16 aydır öyle korunuyoruz gerçi çocuktan ayda yılda 1 olduğu için denk gelmedi galiba bana 😂2. Olana kadar böyle devam edelim sonra başka istemediğim için 3 aşamalı bile korunmayı düşünüyorum 😂😂😂

2 yıl sonra

Lagosiyawo mrb acaba serklajliyken hamilelikte hep yattiniz mi bende ikinci düşünüyorum yatmam mümkün değil korkuyorum

LingardiumLeviosa 😅 ay yerim onu oğlum 1 yaşında sabah erken uyanmış mama kutusunu önüne almış hem yemiş hem dökmüş 😅 Allah’ım onları korusun inşallah. Ya canım seninkisi ne zaman Anne dedi?