sosyolog1kadin Ağustosta 4 yıl bitecek. Hep böyle değildi bu sene oldu nolduysa. Annem zaten anneannemle yaşıyor gitsem de bilir boşanmak için gitmediğimi

HurremSultan inşaAllah canım ablası var onla konuştuk da sürekli söylüyoruz da gözünün önüne bak çeki düzen ver kendine diye de anlamıyo demek ki Allah akıl versin inşaAllah dedi

Asel_Asya2020 inanmayın sizi kandırıyor. Neden şifre koyuyor ki ne alaka isteyin şifreyi bak telefona ayrıca belki androidde de vardır belki indirdiği programları görme bi bakın ama inanmayın kullanmadığı bi programdan bildirim gelmez. Hatta ne yapın biliyor musunuz telefonunu alın o programı çoktan silmiştir zaten siz alın tekrar indirin belki hesabını silmemiştir çıkar oradan belki bakın

Asel_Asya2020 Gaz vermek gibi algılamayın ama eşim bana ver şu telefonumu sanane derse, bir daha konuşmak için kullanacağı bir ağzı olmaz. Yırtarım, beynini dağıtırım. Bak düşünürken sinirlendim!

1papatyam kaç gündür konuşmaya çalışıyor ama konuşmuyorum zaten. Ve hala yalan söyleyip indirmedim ben diyor inanacağımı sanıyor 🙄