Marbled Dorukseren Sporla 5 kilo aldım. Niyetim kilo değildi. Bel fıtığı nedeniyle bel kaslarımı güçlendirmek için pilatese başladım. Spor sonrası sade kefir içine muz ya da çilek ve kuruyemiş karıştırıp rondoda çekip içtim. Sade maden suyuna limon sıkıp içtim. Kendim bildim bileli 45 kiloydum. Metabolizmam da çok hızlı çalışır. Buna rağmen kilo aldım.
Ask_hosmus Eskobar yiyip yiyip sıçma 😂 Kız bazı insanlar sporla kilo alır spor deneyin ben spor yapınca vücudum düzeliyor Du kuru kemiktim bildiğin gayet de toplanmıştı vücudum
sosyolog1kadin Ask_hosmus yiyip yiyip sıçma 😂 Allah iyiliği versin güldürdün beni Kız öyle kabız olur çok fena 😂😂😂
Elzi Marbled sigara kullanıyorum bunları yapsam da işime yaramaz canm demi bnde zayıfım 5 kilo alsam yeter bana
arman Dorukseren yemek yerken kilo alacağım bu yemek bana kilo yapacak diye sürekli aklınızdan geçirerek yemek yiyin, saçma gelebilir ama bende çok işe yaradı 45 kilodan 54 r çıkmıştım 1 sene içinde. Niyetle başlamak niyeti sürekli dile getirmek önemli
Marbled Elzi Yarar neden yaramasın ama bence sigarayı azalt. Spor sonrası protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur.
Cleopatra Dorukseren Her gün yatmadan sütün içine 20-30 cici bebeyi koy ve ye ama göbeğin çıkarsa karışmam demedi deme😅😂
Nietzsche Cleopatra hergün bir paket mi koyalım 😂 şakayı bırakırsak bende denemiştim ve almıştım ama bir halta yaramadı
Elzi Marbled kız sorma azaltmak istiyorum olmuyor stresten sıkıntıdan elim hep sigarada yağlı proteinli şeyler de tüketiyorum yine olmuyor ki
Cleopatra Nietzsche Evet neredeyse 1 paket ürün fiyatlarını hesaba katarsak 15 adet olsun hadi😂,düzenli yapılırsa işe yarıyor ama nereye kadar bir süre sonra çok iğrenç oluyor yerken kusmuk aklıma geliyordu😂😂arkadaş bunu denemekten vazgeçti şuandan itibaren🤣🤣
Nietzsche Cleopatra hahahah ama gerçekten kusmuk gibi ,Allah affetsin . Direkt yiyip sütü üstüne içsek olmuyor mu acaba 😂
Cleopatra Nietzsche Bunu da düşündüm ama diğer şekil miktar daha azalıyor yerken zorlanmamak adına olsa gerek😂