duy1se ZRaporu benim bir tane çocuğum var bide biz eşimin işi dolayısıyla çok ayrı kaldık o yüzden birbirimize hasret kaldık. Mesela şuan 3,5 aydır ayrıyız haftaya gelecek 😊
ZRaporu duy1se orası başka tabi ama çocuklardan değil azmak tuvalete gitmek bile aklıma gelmiyor benim ben o yüzden böyle şeyler okuyunca çok şaşırıyorum
Blondie duy1se benimki sever oynamami ne guzel oynuyon diyor 😂 yanimdayken yapamam video atarım ama hahaha😂
Blondie Cansu37 ne olcak ayrılınca sosyal medyayami paylascsk bunun nekadar suç olduğunu bilmiyorlarmi. Bir sikayet etsek anasindan doğduğuna pisman olurlar😂
Blondie Cansu37 dediğin bu olay haberlerde çıktı adama hapis cezasi vermisler ne demek istedigimi anlamışsındır ama onu yapan adamda serefszdir ben esime güveniyorum ki atıyorum ayrılsak bile oyle bisey yapcak adam degil iyi tanıyorum
Blondie duy1se gel kız öğreteyim 😂 bende bilmiyordum internetten baka baka öğrendim simdi ustasi oldum ahhahah😂
Ecivicivokke duy1se ben sürekli yazarım ya bazen sırf zor inadına yazarım 😂 diyetteyiz akşam spor yapicaz bisiklete binicez dedi mesela ben de kucağında mi der olayı başka yerlere çekerim hemen 🤭