Ask_hosmus birdemettiyatro kaç saattir pazardan geldim morelim alt üst pis sömürgeciler kendi vatandaşını sömüren Bi ülkede yaşıyoruz, her tezgahta 15den aşağı para vermedim veremedim yazıklar olsun başka da bişey demiyorum
birdemettiyatro Ask_hosmus Gerçekten öyle ya ve ben bu durumdan çok sıkıldım yani ayıptır ya nasıl böyle hakka girebiliyorlar anlamıyorum
Lagosiyawo birdemettiyatro bende marketten aldım seçme yok dedi doldurdu eve bi geldim bi kiloda bi avuç hemen geri götürdümal bunu götür evine kendin ye ben seçicem dedim seçtim aldı
Lagosiyawo birdemettiyatro çok kızıyorum böyle işgüzar bencil insanalra acaba aynısını kendi yer mi evinde
Akrep birdemettiyatro çilek pazardan almıyorum hem seçtirmiyorlar hemde ful çürük veriyorlar. Oraya verdiğim paranın iki katını manava verir kendim seçerim haram olsun gerçekten ne anlıyorlar öyle yapınca bildiğin kul hakkı ya.
birdemettiyatro Akrep Bazı marketlerde de seçtirmiyorlar önlere güzellerini diziyorlar eve bi geliyoruz şok
Akrep birdemettiyatro bizim artık esnaf göre göre tanıdık ses etmiyor. Arasında fiyat farkıda oynamıyor pazarda da artık ucuz değil ki hiç bişey.
sosyolog1kadin Akrep aynen öyle ya biz pazara gidiyorduk o kadar geziyorduk uygun diye sonra pazarda bulmadığımı manavdan alalım dedim sordum aynı fiyat boşuna mı gezdim o kadar dedim. Yeşillik daha uygun oluyor sadece
Wom35 birdemettiyatro işte çoğu bu yüzden seçtirmiyo almayın seçtirmiyosa ben öyle çok yaptım seçip verdiler sonra açıp baktım içlerinden çürük olanları verdim dedim bunu mu koydun içine diye çok şaf yaptım
Yorumcuanneniz birdemettiyatro başıma gelmişti oğlum şeftali istedi aldım 1 tanesi sağlam 5 tanesi bozuk çıkmıştı geri götürmedim ama hakkımıda helal etmiyorum 😌
Ven-us birdemettiyatro ben o yüzden her zaman seçip kendim alacağım yerleri tercih ederim eğer yoksada torbaya koyar bende torbaya bi bakarım hoşuma gitmezse parasını vermeden tezgahına bırakıyorum